pondělí 2. prosince 2019

Jabra bt2046 návod

Vyhledejte si všechny příručky, zdroje a nejčastější dotazy. Vyberte svůj výrobek Jabra a klikněte na Průvodce párováním pomocí Bluetooth.


Zobrazují se pouze výrobky Jabra, které podporují Bluetooth. Před uvedením do provozu si pozorně přečtěte tento návod. Stažení manuálu: pokud si chcete návod stáhnout nebo se Vám špatně zobrazí ( na zobrazení návodu může mít vliv konfigurace Vašeho zařízení), klikněte na.


Model Jabra Evolve Duo je Bluetooth souprava z této řady s příjemnými koženkovými náušníky. Užijte si křišťálově čisté volání a hudbu s reproduktory světové.


Toto zboží již nabízíme pouze na prodejnách. Pro eshopové objednávky si prosím vyberte alternativu, nebo kontaktujte naše zákaznické centrum, kde vám s. This instruction manual will get you started and ready to make the most of your headset. Elegantní bezdrátový headset pro komfortní telefonování, připojení až Bluetooth zařízení současně. Mam jěšte jednu Jabru a tam problem není.


Jdu podle návodu a prostě to nejde. Příště raději ani nepíš,když chceš urážet. Ověřený zákazník Dates Mobile Jogy. Ještě jsem nevyskoušel, při dodání absence českého návodu k použití.


S databázou neslýchaného bohatstva, názorov. Za dostupnou cenu dostane kvalitní. Skvěle padne téměř každému.


Provedení: bezdrátové Nastavení hlasitosti: NE Typ konektoru: bluetooth Použití pro: Auto Provedení výrobku: černá barva Jabra Talk Volání v HD kvalitě. POUŽÍVÁNÍ SOUPRAVY JABRA EASYGO SE DVĚMA MOBILNÍMI TELEFONY. Tento návod k obsluze vám pomůže začít a připravit se na maximální využití náhlavní.


It is possible to pair Jabra Pro 9headsets to the same dock for Prior to pairing. Hands-free je vybaveno. Find all product guides, resources and FAQs.


Responsible Driving When you connect to a Jabra Freeway, Jabra Drive. Pokud ho nevidíte nebo pokud si nejste jistí, jak doplněk nastavit jako zjistitelný, projděte si manuál k doplňku nebo kontaktujte výrobce.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.