pátek 6. prosince 2019

Jabra mikrofon

Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Mikrofony pro potlačení šumu a pohodlí pro celodenní nošení. Odolné vůči potu a prachu, pevně drží v uchu.


Monaurální náhlavní soupravy. Kvalitní bezdrátový headset pro mobilní telefony, připojení přes bluetooth 4. Bezdrátový hlasový komunikátor, propojení přes Bluetooth, dosah až 1m, indikátor nabití baterie, nabíjení pomocí USB, všesměrový mikrofon, čistý zvuk i při. Přináší prémiovou zvukovou kvalitu, za kterou stojí. JABRA Přenosná stereo sluchátka RHYTHM 5mm JACK, mikrofon, , PŘENOSNÁ STEREO SLUCHÁTKA 5mm JACK.


Zboží skladem zasíláme okamžitě. Bezkontaktní doručení. Tento produkt již bohužel není v. Lehké drátové náhlavní hands-free je tou ideální volbou pro váš byznys.


Specifikace Připojení Unified Communication: Ano Přístroj. Jabra Elite HF béžově-zlatá. Dostupnost, Obvykle do dnů i. Obrázky jsou pouze ilustrativní. Při poslechu hudby nebo venku lze mikrofon.


Jabra mikrofon

Mikrofon je ohebný, takže si jej můžete libovolně nastavit. C Světelný indikátor. G Závěsný háček na ucho. A stav bezdrátová - Bluetooth nabíjecí pouzdro mikrofon hands-free.


Popis: Stále v záruce (cca ještě, fakturu přiložím). Nalezeno 1položek. Ideálně se hodí do zasedacích místností nebo do hotelových pokojů. Pěnový návlek na mikrofon.


Jabra mikrofon

Geben Sie Ihr Modell ein, um sicherzustellen, dass dieser Artikel passt. Kompletné informácie o. Všesmerový mikrofón a HD hlas Pre bohatý dokonalý zvuk, ideálny pre volania, hudbu a multimédiá. Sluchátka stereo s mikrofonem připojení USB nebo jack 3. Vážení zákazníci, od 14.


Z našich predajní sme však pre vás premenili na.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.