pondělí 30. prosince 2019

Karta eyefi

Již několik let můžeme využít při focení zajímavou SD kartu označovanou jako EYE - Fi. V současné době se vyrábí ve provedeních. Co se týče principu, na kterém karta funguje, tuto informaci jsme doplnili do popisu karty.


Karta eyefi

Karta umožňuje bezpečné, šifrované propojení mezi fotoaparátem a kompatibilním zařízením. Jednoduché nastavení. Nastavení karty Eye-Fi Mobi je velmi. Standardem při koupi karty je jednoleté členství.


Po instalaci desktopové. WiFi nebo paměťová karta ? Vyhledejte informace v návodu poskytovaném s kartou Eye-Fi a veškeré dotazy směrujte na výrobce karty. Eye - Fi : SD karta, co toho umí víc! Fotoaparát lze použít k zapnutí a vypnutí karet Eye-Fi,.


Obrazovka nabídky funkce automatického nahrávání se zobrazí, pouze když je karta Eye-Fi vložena do slotu paměťové karty fotoaparátu. Máte vybrané filtry: eye - fi.


Nejúspěšnějším produktem je karta X která umožňuje bezdrátový přenos. Tato položka se objeví, když vložíte kartu Eye-Fi do prostoru pro. Přibližně 4modelů od společnosti Canon, Nikon, Sony. SanDisk SDHC Eye-Fi Card 8GB je paměťová karta Eye-Fi, pro pohodlné a bezdrátové řešení, které umožní uživatelům snadno zálohovat, organizovat a sdílet.


Technické specifikace pro produkt SanDisk SDHC karta Eye-Fi 4GB se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky pro produkt SanDisk SDHC karta. Eye-Fi je paměťová karta SD s funkcí bezdrátové sítě LAN. Pomocí karty Eye-Fi můžete převádět videa do počítače nebo na web.


Je nutno mít prostředí. Musíte ji připojit na domácí, nebo jinou wifi síť, strčit. S kartou Eye-Fi Mobi GB nepotřebujete počítač, žádné účty, stačí jen stáhnout. RAWy se ponechávají na kartě, zatímco JPEGy se okamžitě zálohují.


Zdvojnásobena je tak kapacita, která z původního 1GB dosáhla na 2GB. Vysílač umožňuje přenášet přes wi-fi technologii fotky do jiných zařízení.


Dírka-Fi SD kartu dat zotavení Průvodce umožňuje snadno obnovit fotografie z karty Eye-Fi SD s Wondershare Data Recovery programem. Umožňuje bezdrátově přenášet fotky do. To proto, že SDHC karta Mobi vytváří.


Karta vyniká i větší přenosovou rychlostí, byla zařazena do třídy 10. Zdarec a hezkou první Adventní neděli všem :-) Chlapi mám na Vás po delší době dotaz,a to ohledně paměťové karty " eye-fi sd".


Karta eyefi

Některé fotoaparáty nemusejí být s touto kartou kompatibilní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.