středa 2. října 2019

Transceiver prodej

Transceiver prodej

Ve vznešené tradici FT- 101B, FT-101E, FT-101ZD ze 70. Yaesu nyní pokračuje v této linii s. Transceiver pracuje – jak je psáno v bichli, kterou výherce dostane, kde je český manuál a dokonce i schémata zapojení společně s rozpisem. Bazar je určen pro prodej věcí souvisejících s radioamatérskou tématikou. Xiegu G1M, HF QRP transceiver, součástí mikrofon a napájecí kabel.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Radiotechnika - qrp cw transceiver, nabídky - prodám, prodej, inzerce. Anténa pro vysílačku FX 2– kompletní.


Elektro - Prodam transceiver bazar. FREE DELIVERY possible on. Technická specifikace: - Přijímač: 30kHz - 5MHz, 1- 16MHz, 4- 46MHz.


Právě naskladněn: nejnovější softwarově definovaný transceiver pro amatérská. TS-990S Vlajková loď Kenwood - nejnovější model transceiveru nejvyšší tř.


M-1DIGITAL Dual Channel Transceiver unit - FINNSUB - dovoz a prodej špičkového vybavení renomovaných výrobců potápěčské techniky a outdoorových. EET - prodej a servis registračních pokladen připravené pro EET, kasafik pokladní systémy. Dostupnost produktu: Prodej ukončen.


Nový SDR krátkovlnný transceiver s vestavěným ant. Prohlédněte si inzerátů na prodej stolních telefonů a radiostanic. BAOFENG UV-5RC DMR Digital Transceiver.


Transceiver prodej

Máte-li jakékoli dotazy před zakoupením, obraťte se na náš online prodej a. G SFP modul s 850nm Dual LC konektorem, pro 550m dlouhé Multi mod. SDR transceivery se bez problémů prodávají už léta, jejich prodej není pokud je mi. Optický transceiver Mikrotik S-85DLC05D MM, 550m, 1. FlashCentrum, obchodní zastoupení ČR a SK, prodej a servis, poradenství. Adapter Skyport Transceiver RX Ranger RX modely.


V našem sortimentu naleznete wi-fi antény, paraboly, MMDS transceivery, kovnertory, vysílače a další. Nabízíme také VF filtry, kabely, rozvaděče a jiné zboží.


Modul UHF transceiveru 400~470MHz 1W DRA818U. Frequency Range: 400~470MHz.


HPE Aruba plánuje revidovat své portfolio 1G a 10G transceiverů a proto budou ukončeny prodeje následujících produktů (revize A, B a C), které budou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.