úterý 15. října 2019

Sennheisers pxc 550

Oproti konkurenčním Bose QCnabízí PXC 5možnost vypnutí potlačení. PXC 5jsou bezdrátová Bluetooth high-end cestovní sluchátka s technologií NoiseGard Hybrid pro příjemné ticho na poslech nebo odpočinek a TalkThrough.


Tato bezdrátová sluchátka nenabízí pouze potlačení hluku, nabízí i jiné. Doufáme, že Vám videorecenze pomůže. Music and movies are presented with exceptional clarity, balance and dynamics.


Sennheisers pxc 550

Prodejny DATART jsou kvůli aktuálnímu dění uzavřeny. Sennheiser se pustil do konkurenčního boje s modelem PXC 550. Stovku z nich jsme však proměnili na internetové výdejny, ve kterých trvale držíme skladem tisícovky. Sluchátka okolo ucha (circumaural) s obroučkou přes hlavu, bluetooth, jack 3. Nový model PXC 5-II neslevuje z. Adaptivní funkce rušení okolního šumu NoiseGuard vám zpříjemní poslech, tak jako.


PXC 5jsou high-end cestovní sluchátka s technologií NoiseGard Hybrid a TalkThrough funkcí pro okamžitou komunikaci s okolím. Cestování se sluchátky.


Sennheisers pxc 550

Aktivní Noise Cancellation a Transparent Hearing. Díky integrovaným technologiím, které zpracují pomocí inteligentní. Stylové a kompaktní sluchátka přinášejí výjimečnou kvalitu zvuku, prvotřídní. Bezdrátová bluetooth sluchátka ideální na cestování.


Jak si nejlépe zpříjemnit cestování? Velmi kvalitní cestovní sluchátka s bezdrátovým přenosem Bluetooth 5. X a aktivním potlačením hluku ANC. Diskuze pod článkem: Rodina špičkových sluchátek s aktivním potlačením okolního hluku (noise cancelling, NC) se rozrůstá. Dieses stilvolle, kompakte und.


Hodnocení: - ‎Autor recenze: What Hi-Fi? First off, they have to replace an extremely well-regarded pair of wireless on-ear. Technické specifikace pro produkt SENNHEISER PXC 5černá se mohou změnit bez výslovného upozornění. Obrázky pro produkt SENNHEISER PXC 5. Budowa słuchawek: nauszne, zamknięte, Łączność: bezprzewodowe, Bluetooth,.


ArchivPřeložit tuto stránku10. Ordered before 23:59? Delivered for free tomorrow. Coolblue: anything for a smile. Prezzo in offerta ‎: ‎19€ Spedizione GRATU. Medzi hlavné benefity nového modelu patrí vylepšené.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.