úterý 1. října 2019

Jak vytvořit domácí cloud

Jak vytvořit domácí cloud

V něm uživatelé naleznou zdarma dostupné aplikace pro automatickou zálohu počítačů v síti, vytvoření mail serveru nebo cloudu, obsluhu. Kup si NAS a ten HHD dej do něj. Vytvořte si domácí cloud a podívejte se na jeho hlavní výhody.


Jak vytvořit domácí cloud

Od nich se však liší tím, že neběží někde v cloudu, ale na vašem zařízení, např. Jestliže ho necháváte permanentně puštěný.


Operační systém ‎: ‎Win XP a novější, Linux, OS X Vyžaduje instalaci ‎: ‎ANO Domácí cloud od Western Digital je NAS pro lidi, kteří nevědí. I to jde bez počítače.


Většina lidí má takové soubory, dokud si. Jak domácí servery fungují, kolik úložného prostoru nabízí a jak se obsluhují?


Vlastní cloud ” není nic jiného než osobní úložiště, které běží na vlastním webovém. Co se objeví v testu? NAS serverů – Váš domácí cloud.


Zamyslete se, kde máte uložena svá data. Opravdu chceš vytvořit cloud a ne grid? Zkus si představit, jak. Ať chceme, či nikoli, velké množství našeho digitálního obsahu je umístěna v cloudu.


Hledáte ideální domácí úložiště? NAS je velice dobrý základ pro domácí zálohu dat. Tvoříme vlastní cloud : Jak správně vybrat disky pro domácí síťová úložiště? Ne jako na xichtotéce a nebo cloudech, kde Vám je prostě může.


Cloudu s nespočtem funkcí navíc. To je právě zjednodušený „instantní NAS“ pro domácí použití, kde je záměrně vše přednastaveno a ovladatelné tak jednoduše, jak to lze vůbec. QNAP NAS jako úložiště s integrovaným cloudem a objektovými úložnými. S domácím datovým úložištěm Synology DiskStation DS213j jste na zcela jiné úrovni.


Propojuje vaši domácí síť se službami online webového úložiště, takže budete. Jedná se o váš rozšiřitelný a neomezený osobní cloud, který je zcela zdarma!


Pro zálohování do cloudu je klíčový rychlý internet. Výhodou cloudového úložiště typu Dropbox, OneDrive či Sync je možnost přistupovat k datům opravdu snadno. Nastavení vzdáleného. Dubnová aktualizace Windows přinesla zrušení Domácí skupiny (HomeGroup ). Ten první je, že se vše musí synchronizovat do cloudu a přistupovat.


Naučte se vytvořit domácí skupinu, připojit se k ní a používat ji a zjistěte, jak změnit její nastavení. Co všechno můžu na server nainstalovat?


Přemýšlím o nějakém domácím cloud řešení.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.