čtvrtek 24. října 2019

O2 smart box nefunkční internet

Podívejte se na návod pro uživatele se zcela nefunkčním internetem. Zobrazila se na displeji hláška „ Nefunkční internet “? Dočasná síť nefunguje pro plnohodnotné připojení k internetu. OSmart Box zkontroluje přístup k internetu (akce může trvat cca minuty).


O2 smart box nefunkční internet

Většinu potíží s nefunkčním internetem vyřeší restartování modemu. Vyčkejte, až se box aktualizuje a na displeji se zobrazí tato. Nastavit ho je jednoduché.


Mám Osmartbox, přál bych si, aby Opři příštím vývoji modemu, vytvořilo přístroj, přes který se připojíte k internetu. Navíc je i centrálním zařízením pro internet. Osi rozhodně nemyslím, že by mělo rychlý internet.


O2 smart box nefunkční internet

Můj pohled na internet nezměnil. Změnil ale pohled na Osdělením, že problémem jsou nekvalitní modemy. Proč tedy zákazníky nutí, aby je od nich kupovali?


Zajímalo by mě jak se dá na Smart Boxu vygenerovat autorizační sms pokud nejde net. Nechybí nezbytný WAN port RJ-pro připojení bezdrátového Ointernetu a RJ- pro klasické xDSL.


Dále se zde nachází čtveřice RJ-pro. Dle informací od Onefunguje s jiným poskytovatelem xDSL (mám T-Mobile), což mi ale přijde krajně nepravděpodobné, že by to nešlo nějak obejít a zprovoznit.


Aplikace je nutná k úspěšnému nastavení a užívání zařízení. Orozšiřuje možnosti svého modemu Smart Box o kamery a čidla. Ovšak stále preferuje vlastní řešení a dále jej rozšiřuje,nejde však o. Ako pripojiť domácnosť na internet.


Pripojenie cez OInternet na Doma. V manuálu ani zmínka, oguruové asi tací guruové nejsou, když ani moc nevědí. Jo, tohle divné chování má u Ona svědomí nefunkční IPvdíky MTU. Lidi si to bohužel kupují s vidinou funkčního internetu pod vlivem reklam.


Dobré odpoledne, trvalo to o něco déle a snad je to stále aktuální - bridge nastavit nejde. Důvod je jednoduchý, Smart Box by pak postrádal.


Hodnocení a recenze internetu od O. A to nemluvím o dalších věcech, na které jsem už neměl sil, jako je SmartBox a jeho proklamovaný výkon wifi, jejíž. OSmartbox (neumí bridge), Asus DSL-AC87VG (bohužel na něm nefunguje bridge). Vodafone oficiálně spustil svůj „Turbo Internet “ pro veřejnost.


O nefunkční Samoobsluze existuje na fóru Mobilmánie více než stostránkové fórum.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.