pondělí 14. října 2019

Parrot ck 3100 manuál

Parrot ck 3100 manuál

Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS. Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma.


V tomto případě lze displej natáčet do požadované polohy. Návod k provedenímontáže. Otočte „B” zleva doprava, abyste přišroubovali „B” a „A”.


Pokud manuál není zobrazen v češtině, zkuste návod prolistovat a určitě na ni někde narazíte. Stažení manuálu : pokud si chcete návod stáhnout v PDF nebo se.


Parrot ck 3100 manuál

Příjem hovoru - stiskněte zelené tlačítko. Odmítnutí (ukončení) hovoru. Výrobca, spoločnosť Parrot S. Inštalácia elektronickej jednotky.


Tento návod k obsluze je zařazen do kategorie auto moto, navigace. Všechny jsou navíc zdarma. Lastmanuals nabízí služby sdílení, ukládání a vyhledávání manuálů pro použití hardware a software: Uživatelská příručka.


Doba hovoru (min): 9Pohotovostní doba (hod.): 9Provedení: bezdrátové Nastavení hlasitosti: ANO Typ konektoru: bluetooth Použití pro. S Parrot, budete moci přijímat hovory v pohodlí a bezpečně, aniž byste se dotýkal Vašeho. Snadná a rychlá instalace mezi autorádio a kabel automobilu bez zásahu do audio systému. These instructions give you a quick way to reset a. Setup instructions, pairing guide, and how to reset.


Používá zvukový systém vašeho auta jako přijímač. Automobile Accessories pdf manual download. Vyberte si handsfree car kit, který snadno. Je to tak jednoduché!


PARROT MKI USER MANUAL Pdf Download. Download free Parrot user manuals, owners manuals, instructions, warranties and. Auto and car manuals and free pdf automotive manual instructions.


Kompaktní Hands Free s LCD displejem a BlueTooth. Přijmutí, vytočení, zavěšení hovoru – to vše. Hands free sada Parrot bezproblémově fungují se všemi současnými. V poslední době je na trhu čím dál více Bluetooth handsfree, které nemají adresu některého z renomovaných výrobců mobilů.


Vea y descargue el PDF, busque respuestas y lea comentarios de los usuarios. Gebruikershandleiding. Manual do utilizador.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.