úterý 29. října 2019

Vysílačky motorola t41

Sada dvou vysílaček s dosahem až km ve volném prostoru. Jasný LCD displej umožní velmi snadné ovládání. Je jednoduchá, kompaktní a snadno se používá. Veškeré informace o produktu.


Vhodné příslušenství. Pro správné fungování obou vysílaček je tak třeba. Popis a specifikace. Kód zboží: MOTTLKRT41G. Nabídnou kanálů a funkce Scan a Monitor pro. PMR44 dosah až 4km, kanálů, LCD displej, indikátor stavu nabití, napájení. Doba provozu až hodin. Vysílačky MOTOROLA TLKR Toranžová. Ideální na výlety a. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Vše plně funkční,použito 1x.


K dispozici máte celkem radiových kanálů, praktický LCD displej a klip na opasek. Ať už při nakupování, na pláži nebo při hraní na zahradě, přístroj TLKR Tse vyznačuje kompaktní a snadnou manipulací a může jej tedy využívat kterýkoliv. Váš specialista na elektro, domácí potřeby a produkty pro kutily a zahrádkáře.


Stačí objednat přes internet a doručíme zboží k Vám domů. Motorola Motorola TLKR T, oranžová, vysílačky. Hodí se například pro nakupování, na pláži, nebo jen. Doplňující informace, Zamknutí kláves.


Standardní příslušenství, 2x klips na pásek. Recenze Sencor SMR 1Twin, Sencor SMR 1Twin,6Kč, Zobrazit. Třída produktu, Přenosná vysílačka.


Simple, compact and easy-to-use by all the family, when shopping, on the beach, or just playing in the park, the TLKR Tis the perfect way to stay in touch. Navštivte akcniletaky. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy.


Vysílačky motorola t41

Přestože jde o vysílačky levné. Je připravena Vás zprostředkovat dobrodružství v těch nejdrsnějších podmínkách.


Vysílačky motorola t41

Od toho jsou tady cenově dostupné vysílačky v pásmu PMR 4MHz pro hobby využití, které si také oblíbili profesionálové především z řad řidičů. Jednoduché nastavení a snadné.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.