pátek 17. května 2019

Pmr deník

Přehled deníků spojení z CB, PMR i HAM pásma. Banka deníků je veřejná a není nutné se přihlašovat pro její využivání! Deníky pro expedice CB a PMR. Zaslání odkazu na digitální deník cbpmr.


Formu deníku zvolí soutěžící v souladu s. To v této soutěži znamená nejen zajímavé deníky a spojení, ale také. PMR pracující v pásmu 4MHz. Mapa volaček zobrazuje pouze aktivní CB a PMR uživatele. Podmínkou pro zobrazení v mapě je, že se musíš objevit minimálně ve třech denících jiných CB.


A přesouvám se na stanoviště nedaleko Meděnce, kde budu trávit EBH. CB deníky, CB programy a CB software pro vaše počítače a mobilní telefony. Manuály a úpravy PMR. CB deník - Šablona ve formátu PDF byla vytvořena pro všechny, kdož počítač na portejbly nevozí a přesto chtějí mít přehledný.


Soutěžící posílá deníky (stačí adresa veřejně dostupné webové stránky, kde je deník uložen) a hlášení, které bude obsahovat: – všechna místa (QTH) a lokátory,. Na tomto místě je možné po rozklikání k odkazům, shlédnout kompletní deníky z daného dne. Občas je tam i popis zážitků při vysílání, nebo z daného místa. Zařízení nepodléhá přihlašovací povinnosti a není nutné vést staniční deník.


Neplatíte žádné poplatky. Držet, provozovat a obsluhovat občanskou radiostanici. Denní zpravodajství ze světa. Vítejte na stránkách soutěže PMR Kopce!


Tato soutěž je určena všem majitelům občanských stanic pracujících v pásmu PMR44 kteří rádi pořádají výlety na. TO PMR zároveň vydával Informace pro šéfredaktory, aby věděli o čem mohou psát a jakým způsobem. V ÚTDS měli cenzoři službu hodin.


Pmr deník

Zbývalo jen postavit anténní stožár s půlkou pro CB a kolineárem pro PMR a mohlo se začít vysílat. PMR deník expedice naleznete zde. Název expedice, Svatojánská PMR štafeta. QTH - místo vysílání, celá.


Pmr deník

Počet uskutečněných. Rozsah použitých frekvencí. Kategorie, PMR ( PMR aktivity v jakékoliv podobě). CB Activiy, Ne, deník není součástí CB Activity,.


Dragona Praha a jeho systémem vkládání zažehnány a tak se PMR.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.