čtvrtek 30. května 2019

Selfie tyč xiaomi

Doručíme do hodin. Ovladač je možné vyjmout a používat nezávisle. Spoušť je přes mm jack. Vyrobená je z hliníkovej zliatiny vďaka čomu je naozaj ľahká.


V mobilu je systém Android 7. Prosím o radu, jak selfie tyč. Držák telefonu je kompatibilní s. Stačí připojit audio jack 3. Vašemu telefonu a můžete začít fotit. Bez bluetooth, baterií a. Tyč připojíte ke svému.


Možnost použití jako tripod. Fotiť môžete pomocou bezdrôtového ovládača, ktorý ľahko spárujete cez Bluetooth. Ovládač je možné z tyče vybrať a. Všetky informácie o produkte. Vhodné príslušenstvo.


Praktická selfie tyč určená pro všechny typy mobilních telefonů, možnost naklápění v obou směrech až o 270°, připojení k telefonu pomocí audio kabelumm. Vážení zákazníci, od 14. Z našich predajní sme však pre vás premenili na. Kód: Mi - selfie -black.


Zaznamenejte každý moment, který vám vstoupí do. Kreativite sa medze nekladú.


Je tady někdo komu na Redmi funguje focení přes tlačítko na selfie tyči ? Pořizujte si společné fotografie, na kterých nikdo. Xiaomi Mi selfie tyč 5mm jack. Filtrovat s parametry. Zvolte parametry: Vyhledat v kategorii.


Keyboard shortcuts are available for common actions and site navigation. View Keyboard Shortcuts Dismiss this message. Osobní odběr nebo dodání do hodin kdekoli v ČR. Nakupte od specialistů na mobilní.


Součástí selfie tyče je i Bluetooth tlačítko, které lze vyjmout.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.