úterý 14. května 2019

Helma na motorku s handsfree

Bývá často kombinováno s handsfree systémem pro telefon a navigací GPS. Handsfree na moto, Dovážíme a prodáváme helmy (přilby) na motorku, motokufry, brašny na moto, padací rámy, plexiskla atd. GIVI, techniky PROFI.


Přilba na motorku Ozone FP-je helma s výklopnou bradou pro motocykly a hobby čtyřkolky. Aerodynamicky tvarovaná skořepina z umělých vláken, poddajné. Handfree do helmy pro propojení vysílačů a přijímačů a povídání mezi více.


Komunikátor pro komunikaci s až jezdci. Býva často kombinovaný s handsfree systémom pre telefón a navigáciou GPS. Moto přilba Bell Qualifier je helma s vynikajícím poměrem cena vs. Jako handsfree funguje na jedničku, další dvě funkce jsou.


Montáž do helmy je naprosto jednoduchá a zvládne ji i začátečník. Ideální řešení, jak být i na cestách v neustálém spojení s okolím.


Helma na motorku s handsfree

Tento headset je speciálně navržený pro motocykly, a díky Bluetooth technologii s ním m. SENA 30K (dosah km) - Přilby a helmy na motorku. Headset je speciálně navržený pro motocykly, a díky Bluetooth technologii s ním. Bluetooth hands-free pre jazdu na motorke s možnosťou full duplex. Interkomy na motorku do helmy.


Prilba na motorku Ozone FP-je prilba s výklopnou bradou pre motocykle a hobby štvorkolky. Helmy a přilby na motorku objednejte v eshopu přímo od specialisty. Potřebuješ poradit s výběrem hlemy na motorku ? U nás najdeš moto helmy na skútr, chopper, motokros.


Bezdrátové stereo handsfree pro motorkáře s funkcí interkom. Handsfree jednoduše připevníte zvenku na bok helmy a výstupem mm Jack zapojíte.


Helma na motorku s handsfree

Hands free sada s interkomem (intercomem) na motorku nebo kolo, do helmy. S 3S môžete volať handsfree s vášho mobilného telefónu s rozhraním. Predajte ľahko a rýchlo na Bazoš. Cez 4tisíc užívateľov za deň.


Vyhľadávanie výrazu: vyklápěcí helma s bluetooth. Nájdeno 2produktov. Handsfree sadu HF BCKmôžete využiť aj na spárovanie s GPS navigáciou a tak môžete priamo počúvať hlasové navigovanie.


Inzerát 2x handsfree na motorku bluetooth stereo intercom v okrese Uherské. Univerzální bluetooth do otevřené i zavřené integrální přilby, helmy. Každý, kdo si vyzkoušel handsfree s normálním kabelem, zjistil, že malé konektory.


Přesto se před koupí přesvědčte, že handsfree bude pasovat i do vaší helmy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.