čtvrtek 23. května 2019

Fm transmitter bluetooth

Fm transmitter bluetooth

Audio › Auto Hi-Fifm-transmittery. Pomocí BLUETOOTH technologie dokáže přehrávat. Hledáte bluetooth fm transmitter ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.


Carneo BT-2bluetooth transmitter a receiver. Navíc podpora přímého přehrávání MPz SD karty nebo USB klíčenky. Frekvence 8– 1MHz. FM transmitter s podporou bluetooth handsfree.


Bluetooth adaptér umožňující přehrávání hudby ze smartphonu. Hodnotenie produktu: 80% (recenzia). USB, S JACK konektor. Datum dostupnosti: Za toto. Pôvodná cena: 7Kč Ušetříte: % = Kč. Transmitter Hyundai FMT 5BT CHARGE šedý. Ihned k odeslání u vás již 7. Detailní popis produktu. Jedná se o velmi kvalitní transmitter. Nemusíte mít obavy o vybitý telefon, tablet či. Díky displeji budete mít vždy. Cena bez DPH : 7Kč Upozorniť na.


Co to vlastně je a jak to funguje. Příchozí hovor je indikován na LCD displeji transmitteru a muzika. Hudbu lze přenášet z FT karty do autorádia pomocí rádiového signálu FM, ale i přes. Konektor Jack mm pro Line-IN vstup.


Fm transmitter bluetooth

ArchivPřeložit tuto stránkuShop for bluetooth fm transmitter online at Target. Find low everyday prices and buy online for delivery or in-store pick-up. Máte už starší rádio v autě, rádi posloucháte hudbu, máme pro vás ideální řešení. TOP design ve stylu Parrot.


Predám fm transmitter s bluetooth, handsfree. Fm transmitter s bluetooth ONEVER NO, gombik na adresár. Ideal solution for connecting e. Connect the device to.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.