úterý 28. května 2019

Ford sync 3 aplikace

Nový systém SYNC staví na této schopnosti a přidává známé pohyby jako. AppLink vám umožňuje kontrolu populárních aplikací pro. Je tady někdo, kdo má již aktualizováno na SYNC verze 3. Ford přidal do systému Sync aplikaci Waze. Používáte Waze na iPhonu a chcete obraz zrcadlit.


Další tři nové aplikace pro SYNC jsou AccuWeather (přesné předpovědi počasí na základě polohy) a oblíbených hudebních rozhlasových stanic Cadena Ser. Jako první aplikace bude podporována slovenská navigace Sygic.


Ford sync 3 aplikace

Vozy Ford se systémem Sync ji budou moci využívat od dubna. Ford již na platformě AppLink nabízí mobilní navigační aplikaci Sygic a součástí zabudovaného komunikačního a zábavního systému SYNC. Stojí za ní stejnojmenná společnost původem ze. Ford rozšiřuje nabídku podporovaných aplikací v palubním systému SYNC 3. Trojnásobně lepší ovládání, funkce, aplikace.


Slouží k vyhledání optimální trasy do cíle. Asistenti FordGuides (volat průvodce – pokud je k dispozici). Pro přístup k některým službám aplikace FordPass musí být váš vůz Ford. Software SYNC můžete případně aktualizovat také prostřednictvím aplikace.


Hudba, Telefon, Navigace, Aplikace a Nastavení). Celý systém běží na systému QNX od BlackBerry.


Díky utilitě Ford AppLink uvidíte podporované aplikace, jako je Spotify nebo Pandora přímo na. Komunikační systémy Ford a jejich kompatibilita s mobilními telefony. Ford SYNC je zajímavým, intuitivním a graficky podařeným.


Ford sync 3 aplikace

Nejprve vyberte svůj modelChcete-li zjistit, které mobilní telefony jsou kompatibilní. V Syncjsem AA zakázal a stejně se mi aplikace nezobrazí.


Ešte otázka je, akú máš verziu Sync, lebo napríklad ja som mal na začiatku v aute v2. Odeslat Re: SYNC - rady, tipy a problémy uživatelů. Já většinu těch mobilních aplikací v autě odmítám.


Když řídím, tak se tomu stejně nemohu. SYNC, ktorým je vybavený napríklad nový Ford EcoSport.


Stačí, ak svoj smartfón spárujete so systémom SYNC AppLink a. Waze now works in your Ford car, truck or SUV! Instalace navigační aplikace Navitel, zrcadlení telefonu (screen mirroring) na.


Ford oznámil vydanie nového softvérového nástroja, ktorý umožní vývojárom mobilných aplikácií na počítači vidieť, ako budú ich aplikácie. Společnost Ford tento týden na Světovém mobilním kongresu v. Sync AppLink pro automobilovou alianci Genivi.


Výzkumníci z Avastu tvrdí, že podíl adwaru na telefonech Android vzrostl za poslední rok o %. Sync your plans to mobile apps, get offline maps and hit the road. Aplikace má na svém kontě přes sto tisíc instalací a průměrnou známku 5.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.