úterý 7. května 2019

Bezpečná sluchátka

Bezpečná sluchátka, to je to, oč tu běží. Výrobce přesně věděl, co chce, a pro koho sluchátka vyvíjí. O sluchátkách jsem měl před testem pár. Sportovní sluchátka s technologií Bone conduction.


Bezpečná sluchátka

Užívejte si poslech hudby, aniž byste museli mít sluchátka v uších, pohodlně, s plným vnímáním okolí. S bezdrátovými sluchátky, které využívají unikátní technologii přenosu zvuku, to zvládnete snadno.


Mají naprosto dokonalý zvuk a chrání sportovce! Co dělá běh nebo jízdu na kole, ještě úžasnější? Poslech oblíbené hudby! Lehká a pohodlná bezdrátová stereo sluchátka Trekz Air jsou ideálním společníkem pro všechny sportovce.


Jsou lehká, komfortní a hlavně bezpečná ! Nemalá skupina běžců nevytáhne paty z domu bez sluchátek. Kdo jezdí na kole často sólo a ordinuje si i skutečně dlouhé trasy, určitě už přemýšlel nad nějakým tím hudebním doprovodem do ucha, který by zkrátil dlouhé. Pohodlná, bezpečná sluchátka WI-SP5odolná proti potu byla navržena pro sport a tréninky.


Unikátní sluchátka pro sportovce umožňující poslech hudby bez zakrytí uší jako u. Tyto vlny jsou formou elektromagnetického záření, neboli EMR vyzařovány do okolí mobilního telefonu. Odolnost vůči dešti, potu i. Přes 150cm kabel s 5mm jackem lze sluchátka spojit s notebookem, mobilem nebo tabletem. Jsou zcela bezpečná pro děti díky omezené citlivosti na dB. KidJamz - bezpečná a odolná sluchátka pro děti.


BEZPEČNÁ – Uši nejsou nikdy blokovány, což zajišťuje maximální situační povědomí i při poslechu hudby nebo telefonování. POHODLNÁ – Technologie Bone. Jak snadno a bezpečně vyčistíte svá sluchátka.


Bezpečná sluchátka

Pak rozhodně nejste sami – lidí se sluchátky potkáváte jistě na ulic spousty. Pokud máte děti, poslouchají hudbu nebo mluvené slovo ve.


AfterShokz Sportz Titanium Mic Blue – bezpečná sluchátka. Předejdete tak poškození sluchu. Pokud se rozhlížíte po nových sluchátkách, poradíme vám, jak je vybrat s ohledem na vaše zdraví.


Bezdrátová komunikace míří do fotoaparátů. Například sluchátka Snuggly Rascals, jež lze koupit i na našem trhu, určená pro dětí od tří.


Během hovoru se svými přáteli nebo kolegy můžete bezpečně řídit. Jak je uvedeno v kódu silničního provozu, při jízdě by sluchátka neměla během fáze volání.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.