pátek 16. listopadu 2018

Sluchátka aftershokz trekz air

Rating: 80% - ‎votes - ‎CZK 060. Technologie Bone conduction. AFTERSHOKZ TREKZ AIR : Bezpečná sluchátka - test, recenze. Obchod so zlatou pečaťou Overené zákazníkmi.


Sluchátka aftershokz trekz air

Perfektně sedí před uchem a nespadnou ani. Jsou lehká, komfortní a hlavně bezpečná! Hz~20KHz Battery capacity 1mAh Sensitivity 93±3dB Charge time hours Compatible profiles.


Our premium audio provides the ultimate open ear listening experience. Když jsem vybíral nová běžecká sluchátka, měl jsem spadeno na špunty. Sportovní sluchátka mohou být různá. Popis: Nova, v originalnim baleni, nevhodny.


Skvělé v kanceláři, tělocvičně a na běhu, tyto sluchátka, které sedí mimo ucha, jsou tak pohodlné, že zapomenete. Sluchátka nabijte pomocí přiloženého nabíjecího mikro USB kabelu.


Trekz Air Šedá – bezpečná sluchátka. LED kontrolka se rozsvítí modře v okamžiku. Bezdrátová bluetooth sluchátka v modré variantě. Vaša cena: už sa nepredáva.


Sluchátka aftershokz trekz air

Druhou novinkou jsou sluchátka Aftershokz Xtrainerz s vestavěnou. Part number, AS650FG. Skladová dostupnost: Skladem u dodavatele. Toto sú netradičné slúchadlá.


Umiestňujú sa na lícne kosti, nie priamo do alebo na uši. Sú určené pre športovcov, ktorí hľadajú bezdrôtové. Tato lehká a pohodlná bezdrátová stereo. Produkt již není v naší nabídce.


Roll over image to zoom in. AfterShokz Air Open Ear Wireless Bone Conduction.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.