pátek 9. listopadu 2018

Mikrofon studiový

Mikrofon studiový

S Muzikerem si můžeš být jistý, že nakupuješ jen kvalitní a zkušenostmi ověřené produkty. V Muzikeri vybíráš z top značek za super. Kondenzátorové studiové mikrofony. Poskytuje výjimečně detailní přenos a nízký.


Studiové mikrofony jsou především určeny pro nahrávání vokálů nebo akustických nástrojů. Nabízíme všechny druhy profesionálních studiových mikrofonů od.


Mikrofon TLM 1patří do nové generace studiových mikrofonů Neumann - nejen designem ale i cenou. Menší rozměry mikrofonu přispívají k. Nakupujte studiové mikrofony na Gear4music. Objevte řadu studiových mikrofonů od značek jako Shure a Rode. Kategorie studiové a nástrojové mikrofony obsahuje jak čistě studiové typy mikrofonu tak mikrofony které jsou vhodné i pro živé použití, velké množství.


Vše skladem v e-shopu a na prodejnách. Rovněž i maximální hladina zvuku 1dB patří mezi vyšší hodnoty. Mikrofon je určen především pro domácí nahrávací studia, pro kvalitní pořízení nahrávky do.


Samostatnou kapitolou jsou také lampové studiové mikrofony z produkce sE Electronics. Zde je bezpochyby vlajkovou lodí mikrofon Gemini II, který díky.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Zboží Auna MIC-920B, USB kondenzátorový mikrofon, studiový, velkomembránový, černá barva. Nové inzeráty e-mailem. Témata: - mikrofonstudiové mikrofonydomácí studio.


Půjde s mikrofony střední třídy smíchat později kvalitní mix? Studiový kondenzátorový vokální mikrofon, kardioidní směrová charakteristika, frekvenční rozsah: 20Hz - 20kHz, Phantom napájení: - 48V DC, včetně. Vysoko kvalitný štúdiový mikrofón s variabilným použitím.


Súčasťou je aj trojnožka na umiestnenie na stôl, statívová objímka pre upevnenie na stojan alebo. Concept MIC-7to umožňuje - či už ide o podcasty, vlogy, alebo spevácke nahrávky.


S kondenzátorovým mikrofónom oneConcept. Vícejazyčný online slovník. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak.


Zvukově se NT1-A s jeho plným přenosovým rozsahem skvěle. Pozlacená membrána, kovové tělo ze speciální slitiny a pokovená ochranná mřížka.


Mikrofon studiový

Kardioidní USB studiový kondenzátorový mikrofon. Predám štúdiový mikrofón audiotechnica.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.