čtvrtek 15. listopadu 2018

Instalace aplikaci do chytrých hodinek

Instalace aplikaci do chytrých hodinek

Do následujícího přehledu jsem však vybral aplikace, které rozšíří možnosti. Nechte si proaktivně. Liší se podle zařízení. Až na ty hry, to zvládnou prakticky všechny.


Jak bys to asi chtěl ovládat? Instalace SIM a SD karty. Můžete ji umístit do pamětě vašeho telefonu nebo nainstalovat Sync assistant. Notifikace z telefonu na hodinky DZ09.


K přenášení oznámení z telefonu do hodinek můžete použít některou z mnoha aplikací z Obchodu Play. Funkce svých chytrých hodinek můžete rozšířit nainstalováním aplikací z obchodu Galaxy Apps. Z chytrých hodinek neboli smart watch se stává stále oblíbenější.


V menu najděte: „Galaxy Store“. Na chytrém telefonu: Stiskněte. K čemu jsou vlastně ty „ chytré hodinky “ dobré? Do svých chytrých hodinek od Applu si totiž můžete stáhnout aplikaci Apple Maps, která je zdarma.


Instalace aplikaci do chytrých hodinek

Uber aplikace pro chytré hodinky. Aplikace, díky které se. Občas se ale do hlavičky dá text a do textu jen název aplikace.


Před použitím hodinek nainstalujte synchronizační aplikaci connection. Android Wear vlastní aplikace, nicméně zatím neumožňuje. Ke stáhnutí aplikace navrhujeme instalaci čtečky QR kódu na mobilní telefon, kdy se.


Chytrý telefon) Vstupte do menu nastavení – Pomocná nastavení - Bluetooth. Automaticky se otevře se záložka Přístup k oznámením. Povolte službu pro aplikaci Mediatek SmartDevice.


V hodinkách spustťe. Podporuje FW aktualizace a další instalaci aplikací.


SmartWatch pracuje s chytrými telefony s Bluetooth 4. Chcete-li připojit hodinky k mobilnímu telefonu, začněte instalací aplikace Galaxy. Budeme reagovat do hodin od vašeho požadavku.


Až k tomu budete vyzváni, dvojitým stisknutím postranního tlačítka aplikaci stáhněte a nainstalujte. Když si do hodinek stáhnete aplikaci, kterou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.