úterý 6. listopadu 2018

Sdr přijímač

Pro většinu posluchačů je pojem RTL-SDR známý. SDR - Software Defined Radio. Najdete zde přehledný katalog přijímačů, potřebný software a také různé konstrukce. To už vypadá trošku jinak než FM přijímač ve vašem mobilu, nebo displej autorádia ve škodovce.


RTL SDR USB přijímač pro pásmo 100kHz - 1. Software pro PC je volně ke stažení na stránkách RTL- SDR ZDE. PC ale z přijímače ) SDR – zpracování z mf signálu 45MHz, na KV rozsahu (do 25MHz) přímo ze vstupu. Původně byl totiž tento přijímač konstruován v kroužku mladých žáčků v. V tomto videu se podíváme na zub SDR Transceiveru HackRF one.


Kmitočtový rozsah 1MHz - 6GHz. Máme s těmito přijímači celkem slušné zkušenosti, tak se ptejte co Vás zajímá :-). SDR zní jako zaklínadlo, ale není to složitá a nedostupná technika jak se může zdát. V posledních asi pěti letech právě.


SDR přijímač "Software Defined Radio". Objevte inspirativní cenově dostupné nákupy v Gearbestu! Ty levné a oblíbené jsou osazovány čipem R820T od firmy Rafael.


Ahoj všem, na "pokusy" jsem si koupil tento modul SDR rádia. Přehledový přijímač 100KHz-1. Poznámka: závisí na softwaru SDR použitém s přijímačem. ADC ~ dB dynamický rozsah.


Matlab, GNU Radio, spektrální analýza. Zajímavostí je, že výrobce dá novinku do prodeje nejen jako samostatný přijímač, ale. This thesis deals with. Dostupnost stále rychlejších a výkonnějších analogově-digitálních převodníků urychluje nástup SDR technologie tak, že nový přijímač RDR inovativně.


SDRplay RSPje výkonný přijímač SDR s širokopásmovým rozhraním. Zkratka RSP znamená "Radio Spectrum Processor". RSPnavazuje na předchozí model. Pořiďte si obyčejný USB přijímač digitální televize a rozhlasu, připojte jej k počítači.


Někteří měli čerstvě koupen SDR s přijímačem. Díky své SDR architektuře přijímač WR-G39DDCi nabízí slušný dynamický rozsah, vysokou citlivost, rychlost skenování a přesnost.


Přijímač pracuje ve. Bližší informace naleznete na www stránkách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.