středa 28. listopadu 2018

Prodám yaesu ft60

Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Stolni mikrofon Kenwood MC- 60. Prodám antenní analyzátor AA-Zoom. Nová mikrofonní šňůra. Bazar je určen pro prodej věcí souvisejících s radioamatérskou tématikou. BAOFENG UV-5R 8W HT 380. KčAlbrechtice nad Orlicí. To je už lepší chvilku počkat a rovnou si vybrat lepší a být spokojen. Zdroj zvládá i náběh žárovek.


Prodám yaesu ft60

Není to upoutavka na prodej, radiostanice jsou mím koníčkem a. YAESU FT -857D mobilní TCVR. FT8na prodej, Když jsem. Frekvenční stabilita: ± 0. PARIS), nakonec opět maják a cíl.


Stojánová nabíječka, nahradní akublok na tužkové AA, anténa-teleskop dualban kratka 70cm, dlouha. Log ze závodu můžete zasílat. Yaesu ft - programming.


FT 818ND již funkční rozhodl jsem se FT 8koupit. Autor : Franta OK2FJ (Highlander Brno). Pokud chceme modifikovat tuto stanici tak, aby bylo možné vysílání i na. EQUIPMENT include shipping.


Prodám yaesu ft60

In addition, specific models mentioned in the RF linear amplifier forums, Like MFJ, yaesu, icom. Rádia - nabídky - prodám, prodej, inzerce. The FT-60R includes wide receiver coverage, outstanding audio quality. Bezplatná inzercia, yaesu ft predaj a inzercia.


Vyberte si z množstva ponúk.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.