pátek 30. listopadu 2018

Bluetooth diagnostika recenze

Uživatelské hodnocení a recenze na Autodiagnostiky ELM 327. Hledáte recenze na Autodiagnostika? Alza Test řadí autodiagnostika na základě uživatelských recenzí a dalších dat. Diagnostika - Androi Bluetooth.


Opravdovou recenzi jsem nenašel, jen komerční žvásty. Chci si pořídit diagnostiku ELM3Bluetooth OBDmáte s ní někdo zkušenost? OBD nejlépe takový, který bude komunikovat s telefonem přes Bluetooth.


Realtime Information. OSTATNÍ DISKUZE › Odkazyforum. Na trhu sa daju kupit cinske klony OBDBluetooth adapterov z roznych. Zkušenost MEGA MINI ELM3BLUETOOTH V1. Další výsledky z webu forum. Máte s tím někdo zkušenosti nebo postřehy? Krom toho, že nemám v autě pp a ani otáčkoměr, tak tyhle věcičky umí docela dost věcí. Nejlevnější varianta je.


Jak jsme vyzkoušeli před dvěma roky, už s kabelem OBD za pár korun zvládnete s dostatečnými znalostmi diagnostiku vozidla svépomocí. ELM 3BLUETOOTH DIAGNOSTIKA OBDPC ANDROID AKCE Detail produktu.


Tohle je bluetooth diagnostika do auta ELM 3z Aliexpressu za pár dolarů. Je to palubní počítač ve vašem. Nahráno uživatelem Czech ALI TV Super mini ELM3v1.


Univerzální bezdrátová diagnostika ELM3(Mobilly OBD-II BT) pro OBDs Bluetooth pro základní diagnostiku vozidla (respektive motoru), vhodná zejména. OBD II s Bluetooth pro Android a. ELM 3Interface, Supports all OBDII protocols” a logem Bluetooth, indikujícím, že krabička používá ke komunikaci právě tuto technologii.


Příspěvek Napsal: ned 02. Torque Pro: Profesionální diagnostika automobilu z Androidu. Recenze GEKO - autodiagnostika ELM 3bluetooth modrá.


GEKO recenze a hodnocení, autodiagnostika ELM 3bluetooth modrá, Android (SX OBD aplikace). Za měsíc koupilo zákazníků. Jeden z nejlepších nástrojů na kódování a podrobnou diagnostiku koncernových aut je aktuálně. Uvažuji o koupi, takže by mě recenze potěšila ;).


Já mám bluetooth obd z Číny, asi za pět dolarů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.