čtvrtek 29. listopadu 2018

Motorola tlkr t42

Motorola tlkr t42

Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Pak je pro Vás ideální volbou vysílačka Motorola.


Jde o perfektní zdroj zábavy při různých hrách, ale také během výletů, kulturních akcí a podobně. Jednoduchá základní vysílačka. Funguje v rámci bezlicenčního rádiového pásma.


Jsou jednoduché a je s nimi zábava. Motorola Talkabout Tpředstavují základní jednoduché vysílačky vhodné pro kempování, v létě na pláži nebo jen pro hraní na zahradě. Produkt byl vyřazen z prodeje.


Vyberte si z naší doporučené nabídky. Zboží skladem zasíláme okamžitě. Napájení z AA baterii.


Podrobný popis a charakteristika ». Motorola Talhabout Tje jsou základní jednoduché vysílačky vhodné pro kempování, v létě na pláži nebo jen hraní na zahradě. With channels, LCD display.


Sada vysílaček, bezplatné pásmo, bezplatné volání, kanálů, dosah až km, LCD displej. PMR44 snadné párování, dosah až km ve volném prostoru, kanálů, kontrolka vybití.


MOTOROLA TLKR TMODRÁ sada vysílaček, dosah až Km, volání v. Výrobní číslo: T42RED. Hledáte snadný způsob, jak být neustále v kontaktu se svou rodinou nebo přáteli ? TALKABOUT TWalkie-Talkie Overview. Radiostanice a chůvičky › Vysílačkytelevizepichlik.


Pôvodná cena: € Ušetríte: % = 1€. Motorola TLKR Tje jsou základní jednoduché vysílačky vhodné pro kempování, v létě na pláži nebo jen hraní na zahradě. Posledný kus k odoslaniu u vás už 7. Cena bez DPH: 7Kč.


Motorola tlkr t42

Opinie i ceny na Ceneo. Zobacz inne Radiotelefony i krótkofalówki, najtańsze i najlepsze oferty, opinie. Sú jednoduché a je s nimi zábava. Częstotliwość pracy: 4MHz, Liczba kanałów: 1 Maksymalny zasięg: km.


Sieť a komunikácia › Vysielačky ArchivPřeložit tuto stránkuMotorola vysielačka TLKR T(ks, dosah až km), červená.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.