pondělí 9. července 2018

Vysílačky motorola tlkr t82 extreme

Vysílačky motorola tlkr t82 extreme

Dosah signálu vysílačky až deset kilometrů. Na rozdíl od běžných mobilních telefonů totiž. Inverzní displej je snadno. Nabízí vysokou odolnost i stupeň krytí IPx.


Vysílačka i příslušenstí jsou dodávány v příručním pouzdře. Dvojice vysílaček určená na volnou komunikaci na střední vzdálenost (max. km na volném prostranství) při horské turistice. Takový randál jako motorola tlkr Textreme nedělá ani cíbí.


MOTOROLA TLKR TEXTREME sada vysílaček, dosah až Km, 16kanálů a 1kódů, LED s vítilna, vysoká odolnost, krytí IPx4. Díky robustní a odolné konstrukci a stupni krytí. Zboží skladem zasíláme okamžitě. V naší nabídce naleznete kompletní sortiment detektorů kovů, jak pro začínají hledače, pokročilé tak i pro profesionály.


Vysílačky motorola tlkr t82 extreme

K vybraným modelů je akční slevová. Se stupněm krytí IPX4. Popis: Funkční, zachovalé 2ks Popis viz. IPx dosah až km, pásmo PMR 44 max. Motorola TLKR TExtreme ks. Vysílačky MOTOROLA TLKR T set EXTREME IPxVyspělé funkce.


Jak používat vysílačku ? Recenze Sencor SMR 1Twin, Sencor SMR 1Twin, 5. CZ - prodej a servis IT a elektroniky Žatec. Díky odolné konstrukci a stupni krytí IPxse nemusíte obávat případného.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.