středa 18. července 2018

Crc9 anténa

Standardně se dodává s m RG714. Na želanie je možné dodať anténu s akýmkoľvek dlhým káblom a. Dvojitá Lte mimo anténa, širokopásmové provedení. Ma Shang You Fan Store.


Crc9 anténa

Místo prodeje: PrahaZměněno: dnes. G smerovač WiFi anténa 14dBi. Srovnejte ceny produktů. Propojovací kabel k modemům Huawei s CRCkonektorem. Prezri si u nás crca porovnaj ceny v 10. G LTE anténa 5dBi aj pre Huawei UTMS magnetický podstavec 5m kábel CRC. Vhodná pre zariadenia s dvoma anténnymi vstupmi, alebo dve zariadenia. Prepojovací kábel k modemom Huawei (konektor CRC) koncovka SMA(f). Celkem je úspěšnost zesílení u těchto antén vysoká. Anténa se Ziskem dBi.


Crc9 anténa

Huawei také použít, ale k propojení mezi anténu ( konektor SMA) a modem (konektor CRC) budete potřebovat ještě redukci. Cena bez DPH ‎: ‎47Kč Quad Band 2G GSM Cellular Miniaturní FRPCB anténa - MS. FL Connector – 100mm, Ø1. Adaptér FME do modemov Huawei ( CRC) 35cm.


Magnetická anténa všesmerová s veľmi vysokou účinnosťou pre všetky. Se speciální redukcí (na připojení CRC) lze anténu využít i pro USB modem Vodafone Connect speed 6. Inzerát LTE anténa pro. Bezdrátové připojení.


Katalog čínského zboží.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.