středa 4. července 2018

Motorola tlkr t41 růžová

Veškeré informace o produktu. Motorola TLKR Trůžová. Vhodné příslušenství. Vážení zákazníci, od 16. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství. PMR44 dosah až 4km, kanálů, LCD displej, indikátor stavu nabití, napájení. Nabídnou kanálů a funkce Scan a Monitor pro sledování těchto kanálů. Sada dvou vysílaček s dosahem až 4km ve volném prostoru.


Motorola tlkr t41 růžová

Jednoduché, kompaktní a snadno použitelné vysílačky pro celou rodinu. Vysílačky MOTOROLA TLKR Trůžová. Doba provozu až hodin. Ideální na výlety a túry.


Jsou jednoduché, kompaktní a snadno se používají. Kód zboží: MOTTLKRT41P. TLKR Tje perfektní způsob, jak zůstat v kontaktu s rodinou…. Nově přehlednější a rychlejší.


Motorola tlkr t41 růžová

Výrobní číslo: P14MAA03A1BN. Produkt je momentálne nedostupný. Part number, TLKR T41BL. Skladová dostupnost: Na dotaz. Ponúkajú osem kanálov. Jasný LCD displej umožňí veľmi jednoduché ovládanie prístroja. Sada dvoch vysielačiek s dosahom až 4km vo voľnom priestore. Distribúcia hardware, software, PC komponenty, príslušenstvo, mobility a digitálna technika. Vysielačky MOTOROLA TLKR Tružová.


Ať už při nakupování, na pláži nebo při hraní na zahradě, přístroj TLKR Tse vyznačuje kompaktní a snadnou manipulací a může jej tedy využívat. Vybavení: Počet kanálů: Funkce Scan (automatické vyhledávání kanálu): ano Funkce vox.


See all the product information. Suitable accessories. Nakupujte počítače a elektronika velkoobchodně v.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.