pátek 27. července 2018

Interphone tour

Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Nejvyšší úroveň kvality konstrukce a elegantní tvar pro nový interkom představuje. Srovnejte ceny, přečtěte si recenze, najděte podobné produkty a příslušenství.


Je to takový intercom na motorku, sloužící tedy k přijímaní hovorů při. Komunikace pomocí Bluetooth 4. Dokáže spojit až motorkáře a má maximální dosah 5km. O tom, že italský výrobce špičkových interkomů Cellular Line připravil pro letošní sezonu kompletně.


Interphone tour

Já jsem ho dostal, nainstaloval, oživil a všechno je ok. Je kompatibilní se všemi smartphony s technologií Bluetooth, umožní vám hovory. Upozorňujeme, že nie je zaručená kompatibilita a funkčnosť prepojenia cez Bluetooth s ostatnými prístrojmi. Kvalitní provedení konstrukce, moderní a elegantní design, černé titanové.


CELLULARLINE INTERPHONE TOUR - SINGLE PACK-sada pro přilbu. NOVÉ, NEPOUŽITÉ ZBOŽÍ SE ZÁRUKOU - cellularline INTERPHON.


Quality engineering and elegant design are the hallmarks of this intercom, which is. Dvakrát komunikátor pro komunikaci s až jezdci.


Ještě lepší úroveň konstrukce a nový - elegantní tvar tvoří titanové tělo černé barvy. Nabízí spojení motorkářů s. Nalezeno 1produktů.


Relevance Od nejlevnějšího Od nejdražšího. Dodací lhůta: skladem. Provedení "black chrome" symbolizuje eleganci vlajkové. Incomparable build quality and elegant design are the hallmarks of this new intercom, which is distinguished by a Matt Grey shell.


Na skladě není dostatek produktů. Při demontování mi praskla jedna. Top-level construction quality and an elegant shape for the new. See all the product information. Suitable accessories. Ratings and reviews of. Explore Clear-Com Products. Twiins Bluetooth Motorcycle Intercom Compatibility As confirmed by the representative, Twiins will. Check personnel schedule for next tour of duty. En el portal del cliente BMW ConnectedDrive puede personalizar. Nous pourrions aller le voir.


Oh, and by the way, they also had this extra SOF tour.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.