čtvrtek 19. července 2018

Bluetooth parrot

Bluetooth parrot

Sada určená pro montáž do vozu s hlasovým ovládáním a barevným LCD displejem. Obchod se zlatým Ověřeno zákazníky. V České republice je nejprodávanější značkou bezdrátových handsfree sad vůbec.


Parametry a specifikace: Technologie: BlueTooth. Podporované telefony: S technologií. Veškeré informace o produktu. PARROT bluetooth inst. Nejprodávanější sortiment. Uživatelský komfort zvyšuje modrý dvouřádkový LCD displej (Blue OLED). Bluetooth handsfree sada do auta s barevným 2. Nabízí praktickou funkci rozpoznání hlasu, dva aktivní telefony, hlasová. Instalace kabelu autorádia. Kabel „mute“ má černé konektory ISO a jeden výstup „line out”.


Autorádio se vstupy „line in”. Doporučujeme používat tento. Sada umožňuje plnou integraci do audiosystému vozidla (pokud to umožňuje samo vozidlo). Budete požádáni o PIN kod.


Zadejte na Vašem telefonu «. Vyberte si handsfree car kit, který. Záruční a pozáruční servis. Doprava zdarma na tisíce produktů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší kategorii. Telefon vyžaduje odbornou montáž. Zboží je na objednávku.


Bluetooth parrot

Parrot bluetooth handsfree sady skladem na autodoplnky-prodej. Internetový obchod s kamennou prodejnou v Chrudimi. FREE DELIVERY possible on eligible. Handsfree od firmy Parrot.


ArchivPřeložit tuto stránkuNekompromisná audio kvalita a spoľahlivosť, použitie najmodernejších inovatívnych technológií a prepracovaný dizajn. Prozatím naprostá spokojenost - vše funguje bez problémů, včetně handsfree bluetooth Parrot (telefon Samsung Omnia SGH i900).


Radio má pěkný design.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.