pondělí 23. července 2018

Obal na myš

Praktický držák na kabel od Cougar, měkká ochranná pouzdra na 3D myši od 3Dconnexion nebo pohodlná gelová opěrka pro ochranu vašeho zápěstí vyrobená. Látkový zapínací obal na elektronickou myš.


Příjemný měkký materiál. Barva: světle růžová, tyrkysová, černáMateriál: EVA pěnaUrčení.


Obal na myš

Udává, zda je k připojení k počítači potřeba kabel, nebo jsou spolu obě zařízení schopna komunikovat bezdrátově. Bezdrátová technologie je komfortnější. Popis : Nový obal,nepoužitý. Vyberte si kvalitní doplňky pro své Apple zařízení na AppleKing.


Obal na myš

HP Mini Value Kit je set příslušenství skládající se z praktického obalu a optické myši. Stylový a kožený obal na myš, díky kterému Vám myš nebude v ruce klouzat a budete mít pocit stabilního uchopení. Zkontrolujte si velikost.


PC Hardware - Herní set klávesnice a myši Devastator III je jedním z. Výtečná myš, která svými parametry a futuristickým designem v černé barvě zaujme především milovníky počítačových her. Tato herní myš disponuje optickým. Doba dodání: obvykle do až dní, podrobnosti zde.


Prodávající: SoundAsia, SOUNDASIA(CHINA)TECHNOLOGY CO. LT Room 5Block 1, Seg. Pouzdra na myš Apple. Existuje produktů. Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek má poškozený obal. Stylové pouzdro pro tablet FUNTAB, je vyrobeno z kortexinu s vnitřní ochranou podšívkou k ochraně displaye tabletu. Obal na tablet s potiskem UAX. Ano, před používáním Cerberus Fortus odstraňte plastový kryt jinak bude. Do vyprodání všech položek.


Taštička - skvělý doplňek k Vaší herní myši Razer Rarzer mouse bag. Reflexní plyšový přívěsek - myš. Navrhněte si obal nebo pouzdro. TRUST YVO myš a pouzdro pro 15.


Sada myši a neoprénového oboustranného pouzdra na notebook, které jej ochrání před poškrábáním, nečistotami. První, co uživatele zaujme, je perfektní design a skvělé ergonomické tvarování myši s pogumovaným povrchem.


Myš je osazena optickým senzorem o rozlišení. Neoprénové pouzdro se zeleným logem Razer, které ochrání podložku před. Razer eXactMat Neoprene Mat Pack Black - obal na podložku pod myš.


Cestovní obal kryt na počítačovou myš - více barev. Velká podložka pod myš poslouží i jako bezdrátová nabíječka nebo obal.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.