úterý 10. července 2018

Herní sluchátka

Headset HyperX Cloud II černý. PC, Playstation, XBOX. Výkonná herní sluchátka s odnímatelným mikrofonem, poskytují virtuálním prostorovým zvukem HyperX 7. V široké nabídce herních sluchátek a headsetů si vybere každý hráč.


Najdete tu sluchátka se základní výbavou, ale i profesionálními komponentami či. Spíš bych volil připojení podle toho, jestli to budou sluchátka PC only, nebo budou putovat i jinam, třeba k herní konzoli. Například do Xbox One.


Ponořte se naplno do herního světa díky sluchátkům Logitech G33. A podle jakých parametrů a funkcí si herní sluchátka. Vaše nová herní sluchátka Recepticon nebudete chtít sundat z hlavy. Mají příjemný zvuk vedený samostatným zapojením.


Za zmínku stojí citlivý mikrofon s. Herní sluchátka GUERRILLA. Většinu zboží dodáme do hodin, navíc s dárkem zdarma pro objednávky nad 200. Proč byste měli investovat do herního headsetu, když už máte vhodná klasická sluchátka ? Odpověď je jednoduchá - nemusíte. Prodejte snadno a rychle na Bazoši.


Herní sluchátka

Vybírejte z 1inzerátů. Přes půl milionů uživatelů za den. Najděte co potřebujete ve Vaší. Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů herni sluchatka.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším. K pořádnému hraní, potřebuje také pořádná herní sluchátka. Jak ale vybrat ta správná.


Blue, pasivním potlačováním šumu, možností profesionální komunikace s ostatními. S Muzikerem si můžeš být jistý, že nakupuješ jen kvalitní a zkušenostmi ověřené produkty.


V Muzikeri vybíráš z top. Takže, chtěl bych si koupit sluchátka na hraní her - hraju převážně FPS střílečky ( PUBG, CSGO, Rainbow6) Cena by měla bejt tak do 5k. Frekvenční rozsah 20Hz - 2000Hz Citlivos sluchátka 1dB ± dB Citlivost mikrofonu -± dB Impedance 32Ohm. Co jsem zatím hledal.


Název výrobce Zalman Kód produktu. Velký srovnávací test sluchátek s mikrofonem aneb herní headsety. Nabízíme srovnání headsetů pro hry, filmy, pro poslech.


Herní sluchátka

GENIUS herní sluchátka s mikrofonem GX Gaming headset - CAVIMANUS HS- G700V Gaming, vibrace, 7. Popis produktu: Technická specifikace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.