pondělí 4. února 2019

Parrot ck3100 nejde zvuk

Je spárovaný s telefonem, ale nejde zvuk. Ja zvuk v repru slysim krasne(dotycnyho komu volam),a ja mluvin a dotycny me vubec neslysi. Jako kdyby nesel mikrofon.


Hlavním důvodem bývá slyšitelnost zvuku ze všech reproduktorů, nebo. MDA nejde absolutne pripojit k parrotu, normalne se sparuje.


Vše funguje dobře ale při ukončení hovoru mi nezačne znovu hrát rádio. Je zaplý, ale nejde zvuk. Nefunguje zvuk, 30. V nabídce telefonu je pořád "spárováno ale nepřipojeno".


Ono nejde o to produkt jen vyzkoušet a hodinku se s nabitým HF někde projet ale žít s. SW je zaručen vysoce kvalitní přenos zvuku, nulové echo a potlačení. Vlastnosti: - bezdrátový přenos zvuku mezi telefonem a HF sadou - dosah metrů - HF sadu. V případě odejmutého panelu zařízení nefunguje. Po ukončení hovoru se zvuk automaticky přesměruje opět do sady.


Obsah balení LCD displej Napájecí kabel Elektronická řídící. V DVP je pouze strohý přehrávač bez možnosti nastavení zvuku ! HF sada Nokia CK-3a kompatibilita s HD- SMARTmania.


Synchronizace kontaktů nejde, což bych ještě oželel. Zvuk čistý, hlasitý, žádné hulákání do mikrofonu, synchronizace kontaktů proběhne po každém připojení. Rekli ze to nejde, ze nova A(je to allroad) ma opticke kabely. Parrot MKI se zvukem v rádiu?


Car CD MPPlayer Car Stereo System pdf manual. Teraz uz nejde zapnout vubec. Zadny reproduktor ma spatny zvuk šumivy. Furt mi svítí zaply sluchátka a nejde mi zvuk u telefonu Huawei PLite.


Pokud v podkladech není dané popisné číslo, je úplně jedno jakým způsobem. CAR PC, k tomu ho ale take potrebuji, nebot pres Xcarlink zenu zvuk, nebot Xcarlink ma krome jineho i Audio vstup. Automatická synchronizace Vašeho telefonního adresáře ID.


Diskuse - iDnes - Mobil mobil. Výfuky jsou s možností volby síly zvuku. Zcela nově firma zavedla výrobu. Bluetoth handsfree sada s LCD.


Doporučujeme nainstalovat všechny kabely před osazením elektronické jednotky systému. Každý přiložený kabel má specifický konektor, aby se zabránilo.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.