středa 27. února 2019

Jabra bluetooth handsfree

Můžete tak bezpečně řídit a přitom telefonovat bez obtěžujících kabelů. Vyberte svůj výrobek Jabra a klikněte na Průvodce párováním pomocí Bluetooth. Zobrazují se pouze výrobky Jabra, které podporují Bluetooth. Toto handsfree řešení vám umožňuje volat a přijímat hovory jak v kanceláři, tak na cestách, zatímco můžete snadno plnit další úkoly.


V sortimentu Jabra naleznete. Jabra Drive je bezdrátový headset do vozu, pomocí kterého můžete hovořit se svými známými i za jízdy autem.


Jabra bluetooth handsfree

Radost z nošení přináší nový Bluetooth Headset MINI. Díky funkci HD Voice umožňuje kvalitnější zvukový zážitek. Disponuje automatickým nastavením hlasitosti. Osobní odběr nebo dodání do hodin kdekoli v ČR.


Při nošení si zvolíte, zda-li použijete. Samozřejmě za předpokladu, že musíte i během jízdy vyřizovat různé telefonáty.


Přenosná univerzální handsfree Bluetooth sada do vozu značky Jabra DRIVE pro pohodlné a bezpečné cestování. Záruka nejnižší ceny a doprava zdarma. Křišťálově čisté konverzace, Vyžádejte si zasílání oznámení.


Streamujte GPS a média, Dlouhotrvající. The device is now in pairing mode. Choose from a wide variety of hands-free solutions, all with a comfortable fit and crystal clear.


Jabra Bluetooth mono headsets make hands-free calls easy. Funkce HD Voice přináší kvalitnější zážitky z volání a poslechu. Jezděte bezpečně a vychutnejte si skvělý zvuk s Jabra TOUR.


Technické specifikace pro produkt Jabra SPEAK 5se mohou změnit bez výslovného upozornění. Doba hovoru (min): 4Pohotovostní doba (hod.): 2Provedení: bezdrátové Nastavení hlasitosti: NE Typ konektoru: bluetooth Použití pro: Auto. Bluetooth handsfree souprava Jabra Talk nabízí maximální komfort při vyřizování hovorů.


Jabra bluetooth handsfree

Ultra lehké luxusní hansfree za ucho. Headset s vaším telefonem komunikuje pomocí bluetooth. Quick and simple pairing. You can instantly pair Jabra Style with NFC enabled devices.


Just tap the headset to your device and. Zaujal mne zejména stereofonní model. Hands free style goes a long way. Náhlavní souprava Jabra Classic je určena k tomu, aby Vám.


Bluetooth headset Jabra Classic reprezentuje snadné a intuitivní volání s handsfree bez drátů.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.