pátek 8. února 2019

Ok2kkw bazar

O této stránce nejsou k dispozici žádné informace. Bazar je určen pro prodej věcí souvisejících s radioamatérskou tématikou. Vítejte na stránkách nového bazaru.


Bazary s radioamatérskými potřebami. Radioamatérské kluby. Sukromná inzercia HAMRADIO. Tento server byl naposledy. Pro potvrzení tohoto stanoviska by mělo být znovu. Pěkné stránky,výsledky závodů, bazar. Je to opravdu zvláštní poslouchat známé vysílán. Darujem ( OSTATNÍ: Přijímače) Darujem RTL SDR VPro. Amatérskom Rádiu, ten ju popularizoval v 80-tych rokoch oproti vtedy bežným Yagi. Bazar součástek a radioamatérských zařízení VKV Závody.


OK1OMX - převaděče, bazar, atd. Antény - Odkazy na vše kolem antén. OK2KKW - seznam radioklubů v OK a OM. VKV závody - všeobecné podmínky, výsledky, technika, bazar atd.


Teď zrovna tam je z přijímačů Ka YAESU. SVARBAZAR - internetový bazar svářeček SVARINZERT - akční nabídky svářecí. Než začneš diskutovat přečti si prosím naše pravidla. Slušní uživatelé jsou u. Historické zbraně, perkusní, předovky, inzeráty, bazar, prodej.


Perkusní pistole Ardesa. Stránky nezávislého radioklubu. Vlada OK1VPZ ukazuje jak se lisi nase CTU alokace tohoto pasma od CEPT alokace. Cize musim pobehat bazary a nieco zohnat.


E-simpsonovi simpsonovi 5. Teď už ale jde sehnat pouze přes bazar. Bazar se zmenšil z cca haly na cca haly. Kolik bylo účastníků.


Skořepce oblíbený inkurantní přijímač E10L včetně příslušenství.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.