čtvrtek 28. února 2019

Vodotěsná vysílačka

UNIDEN PMR446SWPF2CK PMR plovoucí vodotěsné vysílačky ks. Vynikající vodotěsné stanice PMR japonského výrobce, jež projeli i Afrikou na pionýru.


Vodotěsná vysílačka

Odolné, vodotěsné a plovoucí radiostanice PMR (pozor nepracují v pásmu Marine). Motorola TLKR TH2O Jednoduché, kompaktní a snadno. Maximální délka radiostanice.


Vodotěsná vysílačka

Vodotěsné pouzdro Aquapac Waterproof VHF Classic Case Small model 228. Lodní vodotěsná přenosná rádiostanice pro pásmo 150– 164MHz. Baofeng UV-9R Plus 8W Vysoce výkonný IPVodotěsný dvoucestný rozhlas Dual Band Handheld Walkie Talkie Funkce: 1. Vysoce odolná a vodotěsná konstrukce s certifikací IP 67. Dvojice vysílaček určená na volnou komunikaci na střední vzdálenost (max. km na volném prostranství) při horské turistice.


Přijímač i vysílačka elektronického obojku jsou vodotěsné. Díky precizní konstrukci je odolný proti povětrnostním vlivům jako je déšť, sníh a dokonce i. Vodotěsná, PMR, vysílačka, Alinco DJ-V44 ruční vysílačky. Vybírat je můžete například podle funkce.


Tato odolná, extrémně odolná, vodotěsná vysílačka je vyrobena tak, aby přežila ve všech podmínkách. Ať jste kdekoli a jaké dobrodružství máte před sebou, toto.


Plovoucí VHF ruční vysílačky ponorné podle normy IPX IPX8. Provedení plovoucí ve vodě snižuje riziko ztráty. Dosah vysílaček je až km ve volném prostoru. Popis produktu: komunikuje se všemi vysílačkami typu PMR4vodotěsnost - odolné vůči ponoru (IPX7) dosah km, v závislosti od počasí, prostředí a. Vysílačky určené pro vodní sporty a dobrodružné výpravy.


Námi dodávané vodotěsné pouzdro pro. Aquapac 2VHF vodotěsný obal na vysílačku - vodotěsný standard IPX bezpečné ponoření do 5m hloubky na půl hodiny.


Při upuštění plave na hladině. RESCUE GPS - záchranná vysílačka s GPS pro nouzové volání ztraceného potápěče, jachtaře, surfaře a dalších vodních sportovců, vodotěsná do 130ti metrů.


Navíc je dodován s plně vodotěsným přijímačem (nevadí mu déšť, sníh a krátkodobé ponoření) a vodotěsnou vysílačkou. Přikoupením dalších přijímačů lze. Profesionální sada vysílaček PMR 4MHz (volné pásmo), kanálů, 121. Prachotěsná a vodotěsná dle požadavků IP66.


Cobra Sada vysílaček PMR, 8km, AM645. Internetový prodej airsoft zbraní. Náš armyshop nabízí military výbavu a vše pro airsoft, armádní oblečení, outdoorové vybavení. Obojek i vysílačku si můžete kdykoliv nabít pomocí duální síťové nabíječky.


Vodotěsnost Aetertek AT-9C je dodáván s plně vodotěsným a ponořitelným.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.