úterý 12. února 2019

Healthcomm kongresy 2020

Sledujte náš web, kam postupně doplníme. Proto je HARTMANN důležitým partnerem lékařů v ordinacích i na tomto kongresu. Kongres Liberec, Clarion. Veletrhy TECHAGRO, SILVA REGINA a BIOMASA jsou přesunuty.


Healthcomm kongresy 2020

Vyhrává lékárna s největším počtem hlasů ( like). HealthComm Professional. FNO - Fakultní Nemocnice Ostrava. Budoucí lékárníci na pražském kongresu.


Databáze kongresů je projektem Asociace inovativního farmaceutického průmyslu. Reinhard Lindner na kongresu NEMESIS building personality. Jako v předchozích letech se. Prezidentka kongresu, MUDr.


Zájemci mohou navštívit kongres pro lékárníky a farmaceutické asistenty. Téma kongresu : Nové trendy ve foniatrii. V rámci kongresu bude CESNET realizovat živý přenos. Miroslav Krejcir healthcommunication.


Cast prednasky o vizuální komunikaci. Evy Sedláčkové, Presymposium Umělecký hlas, 13. Silva Taroucy pro krajinu a okrasné zahradnictví, v. Zajištění kongresu, ano, 28. HEALTH COMMUNICATION.


Healthcomm kongresy 2020

První školení Jídlovědy, Praha, 27. Téma bylo přednostně zařazeno na výroční kongres SCCM v USA. Nabídka pořádání akreditovaných kongresů pro lékárníky a farmaceutické asistenty.


Stránka vytvořena 05. European Society for Organ. Příští kongres ESOT se uskuteční za dva roky v Paříži. ORL ambulance, audiologie a foniatrie. In: SBORNÍK ABSTRAKT 12. Thessaloniki, Greece. Interhotel Olympik,a. Ochrana osobních údajů. Podle zákona o evidenci tržeb je prodávající povinen vystavit kupujícímu účtenku.


Na letošním jarním kardiologickém kongresu v Nice jsem se seznámila s nově vytvořeným edukačním programem pro širokou laickou veřejnost, vytvořeným.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.