úterý 14. listopadu 2017

Socrative návod

Socrative návod

Věřte, že vyučujícímu matematiky srdce zaplesá, když žáci osmé třídy se zaujetím počítají i místo přestávky ☺. Máme k dispozici aplikaci Student a aplikace Pedagog. V následujícím video návodu si ukážeme, jak si můžeme velmi rychle vytvořit jednoduchý. Před nedávnem došlo k výrazné aktualizaci nástroje Socrative a jednou ze změn.


Zde přináším návod, jak s touto aplikací pracovat. Aplikace je multiplatformní, pracuje pod internetovou stránkou socrative.


Socrative je skvělá testovací aplikace, zmiňovala ji zatím jen ale v. Jak již z názvu plyne, jedna je určena pro tvorbu testů, zatímco. Learn how to get started with your account and help students login. Carvin Palanca avatar. Rychlý návod pro přípravu testu.


Socrative návod

Systém Socrative, který je zcela zdarma a SMART Response VE, který je integrován. MENUS DO SOCRATIVE Launch para iniciar um teste Quizzes para elaborar os testes. Návod ako použiť aplikáciu na tvorbu testov a testovanie prostredníctvom tabletov. Výučbový systém SOCRATIVE.


Manuál bol vytvorený pre. Návod na používanie súboru na vyhodnotenie testov všeobecnej pohybovej výkonnosti. You can create quizzes, review games, or journal questions before class.


ADD TAG – návod k cvičeniu pre žiakov. Answer (krátka odpoveď).


SOCRATIVE STUDENT: MANUAL DE USO 1) Ingresar a: y digitar en la ventanilla “Nombre de la Habitación” el código de clase proporcionado por el profesor. Grupo NEaD: Patricia M. Quaresma, Estevanir Sausen, Gabriel Techio.


EXTRAER INFORMES (REPORTS). Přinášíme vám inspiraci a návod k tomu, jak rychle a jednoduše. IMPORTAR UN LISTADO DE ALUMNOS A SOCRATIVE. Convert documents to beautiful publications and share them worldwide.


Dante Israel Leon De la O, Length: pages. Socrative recibe su nombre del método socrático, ya que es una aplicación que permite realizar preguntas y visualizar las respuestas que dan los alumnos en el.


Vytvoření účtu a přihlášení učitele do aplikace Socrative. Vybrané tipy pro práci s aplikací Socrative. Odporúčame návod pre učiteľa, ktorí je zverejnený na.


Nástroj Socrative umožňuje tiež jednoduchú tvorbu testu s rôznymi typmi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.