pondělí 13. listopadu 2017

Afrikánština

Tato směska přistěhovalců vytvořila vlastní dialekt, afrikánštinu, kterou dodnes hovoří velká část bílého obyvatelstva Jihoafrické republiky, v rámci něhož tvoří. Get the textbook for this course e. The 50LANGUAGES language course čeština -. Australská angličtina 4. Druhé místo pak patří jihoafrické afrikánštině. Vítězem se stal opět anglický dialekt. S milióny lidí, pro které je afrikánština mateřským jazykem, je tento jazyk v JAR třetím.


Vítejte ve slovníku čeština- afrikánština. Prosíme, napište slovo nebo frázi, kterou chcete prověřit, do textového pole na levé straně. Deon Meyer, píšící v rodné afrikánštině, je ověnčen mnoha prestižními literárními oceněními. Jeho knihy byly přeloženy do více než dvaceti.


Termín je nakonec odvozen od holandského termín afrikánštiny - Hollands znamená „Afričan holandský“. Afrikánštiny jazyk vznikl.


Nizozemský jazyk sedmnáctého století byl rovněž praotcem afrikánštiny. Záměrně používám slova „praotec", a ne „otec", protože afrikánština má mnoho otců. Studujte kurzy afrikánštiny a užijte si Vaši dovolenou aktivněji! Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a. Naučte se mluvit afrikánsky.


Afrikánština

Bezplatné lekce afrikánštiny. Rychlý překlad slova afrikánština do němčiny, výslovnost, tvary a příklady užití. Německo-český slovník zdarma. Jazyk je nyní nebo bude brzy k. Do projektu se zapojili redaktoři a překladatelé - rodilí mluvčí.


Zajímavé knihy na téma afrikánština v internetovém knihkupectví Megaknihy. Najděte si práci — afrikánština ! Máme % všech pracovních nabídek z celého českého internetu. Dobrý den, chtěla bych Vás poprosit, zda byste mohli zjistit, kolik lidí v současné době užívá afrikánštinu jako svůj.


Angličtina však měla nesporný vliv na tvorbě afrikánštiny. Noví akcionáři procházejí rozsáhlými prověrkami, hlavní podmínkou je věrnost afrikánštině a afrikánské kultuře, k tomu se pojí i konzervativní.


Lidé, pro které je afrikánština prvním. To má být výchozí jazyk? Nebo kde se vám to ukazuje? Jak změnit jazyk v nastavení je popsáno asi tak v bambilionu videí a návodů různě po.


Tato stránka používá soubory cookie pro analýzu, zacílení obsahu a reklamu. Pokračováním v procházení této stránky souhlasíte s tímto použitím. Praha, Brno, Ostrava, Zlín, Plzeň, Olomouc, Liberec.


Afrikánština

CZ, Sk slovenský překlad.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.