středa 22. listopadu 2017

Philips sonicare dětský náhradní hlavice

Philips sonicare dětský náhradní hlavice

Dětské náhradní hlavice na elek. Cena je za celé balení, tedy kusy. Pro starší děti jsou určeny náhradní kartáčky For. Samotné hlavice jsou zatím jediné dostupné pro děti, ale opravdu splňují vše, co by měly.


Vyzkoušejte mix prémiových náhradních hlavic sonického kartáčku. Pro rostoucí dětské úsměvy. Patentovaná sonická technologie pomáhá.


Philips sonicare dětský náhradní hlavice

Sonické kartáčky představují jednu z nejlepších metod v péči o lidský chrup. Díky unikátnímu pohybu hlavic. Jsem privátní značka dm.


Zajišťuje příjemné, bezpečné, ale účinné čištění. Udělejte z každodenního. Hojně rozšířené elektrické zubní kartáčky s kulatou hlavicí fungující na.


Má jemná vlákna, která. Určena pro děti ve věku od let. Balení obsahuje velké náhradní hlavice. V balení naleznete ks. Ultrazvukový dětský zubní kartáček. Prodejní cena 30Kč 30Kč Běžná cena 60Kč 60Kč. Provedení výrobku: bílá barva, modrá barva. Nakupujte výhodně s. Tato sada obsahuje ks náhradních hlavic kompaktní velikosti, jež jsou vhodné pro děti od let. Konstrukce hlavic je přizpůsobená dětským ústům. Do obchoduDetail produktu.


Součástí balení jsou dvě dětské hlavice v různých velikostech. Sonicare for Kids s Bluetooth, dětské hlavice. Skvělý výkon za skvělou cenu.


Lze použít výhradně s. Nahradni hlavice kompatibilni s philips sonicare.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.