čtvrtek 9. listopadu 2017

Eduroam wifi čzu

Před použitím wifi sítě eduroam je nutné si aktivovat účet a vytvořit heslo. To můžete provést v mobilní aplikaci Moje ČZU nebo UIS (studenti) nebo v Intranetu. Před samotným nastavením zařízení je nutné nastavit heslo do sítě eduroam : a. Heslo k síti Eduroam si můžete nastavit po přihlášení na portálu Student. Všechny informace potřebné k nastavení wifi sítě naleznete na webu.


Stránka o Eduroam obsahuje celkem stran článků na toto téma. Každý jistě ví, že pokud se chce v areálu ČZU připojit na wifi, musí kliknout na kouzelnou položku v nabídce wifi sítí: Eduroam. Potřebujete-li nastavit wi-fi Eduroam pro váš notebook nebo mobilní telefon, podrobné návody najdete zde.


Aby uživatel VŠB-TUO mohl využívat služeb sítě EDUROAM, musí mít nastaveno tzv. Nastavení MS Windows XP pro připojení k eduroam Následující návod stručně popisuje, jak nastavit přístup do bezdrátové sítě pomocí protokolu 802.


Předpokládám že ty jiné WiFi používají běžné zabezpečení. Vzhledem k tomu že se používá RADIUS pro ověření je možné že odpovědí Závěrečné zprávy k projektu - Fond rozvoje CESNET fondrozvoje. Téma: Dobudování bezdrátových sítí ve vazbě na projekt Eduroam sdružení CESNET.


Eduroam wifi čzu

Anotace: Cílem projektu je dokončit WiFi síť v areálu ČZU v Prze 6. Důležité termíny Aktuální informace Kontakty na SO Heslo do wifi Eduroam. Dostanou informace onbsp;síti eduroam snbsp;praktickým návodem.


Umí používat počítačovou síť na svém notebooku či mobilu pomocí wifi EduRoam. VŠCHTa všech ostatních škol v programu eduroam – VŠE,UK, ČZU, ČVUT atd.


Připojit na internet se můžete přes eduroam nebo pevnou síť. Ve škole je eduroam - wifi, do které platí zřejmě stejné přihlašovací. Důležité upozornění na úvod: Heslo do STAGu a heslo do eduroam jsou dvě různá hesla.


Eduroam wifi čzu

Přehled použití hesel. Síť eduroam na JU pokrývá budovy JU v Českých Budějovicích a Vodňanech, výčet a polohu. Následně by mělo stačit vybrat wifi síť eduroam a připojit se k ní. Internet, Wi-Fi a Eduroam v NTK.


Přistupovat k internetu můžete po registraci na terminálech ve volném výběru, na infokioscích v hale služeb a parteru knihovny,. Přes eduroam se může student nebo zaměstnanec ČVUT připojit k internetu téměř po celém světě. Mapu pokrytí naleznete na stránkách. Síť WiFi na UHK je připojena do mezinárodního projektu eduroam.


Tento projekt umožňuje. The school building is covered by wireless network. Login information must be provided by your organization.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.