pátek 3. listopadu 2017

Sencor smr 600 bazar

Vysílačky Allamat Plus 2ks. Inzerát byl odebran z oblíbených. Sada vysílaček Stabo Freecomm 1PMR. Sada dvou osobních mobilních radiostanic. Dosah až km v otevřeném terénu kanálů. Tyto stránky jsou určeny pouze. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Displays the current channel selection and other radio symbols. Hlavní město Praha, cena 790Kč, od infobazarprodej na Sbazar. Bazar pod viaduktem - nejširší výběr použitého zboží na karlovarsku.


Sencor smr 600 bazar

Máte s nimi někdo zkušenosti? Zobrazit celý popis ». Nebo si k nám vložte inzerát zdarma. S dopravou 6Kč, placeSkuteč. Nikdo nepřihazuje, buďte první. PA 6W vše na stavbu. Sencor SMR 1PMR Vysilačka. Umožní vám prepínať medzi. Brondi BR FX Compact Sport fxcso ( BAZAR ). Poskytuje komunikačních kanálů s 38. VYSÍLAČKY SMR 6TWIN RADIOSTANICE km. Původní cena 29- PŘI. Praktická voděodolná a nárazuvzdorná kovová LED svítilna.


Ideální na chaty, při kempování, ale i jako alternativní zdroj světla v domácnosti. Vysielacky sencor - bazár - Bazoš. Satelitní přijímač Golden. Návod k použití a záruční list.


Sencor smr 600 bazar

SENCOR SMR 1TWIN vysílačky. We will appreciate if you also share your experiences.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.