pondělí 20. listopadu 2017

Amatérské radiostanice

Zobrazeno 1–z výsledků. Výchozí třídění, Seřadit podle oblíbenosti, Seřadit podle průměrného. Amatérské Mobilní-Portable (16). ALINCO DJ-FX44 mini PMR radiostanice.


Vše skladem, dobré ceny a rychlá doprava. Z amatérských (HAM) radiostanic a příslušenství nabízíme především kompletní sortiment firmy Icom, jejímž autorizovaným distributorem pro Českou republiku.


Amatérské radiostanice

CB), letecké (AIR), lodní a námořní (MARINE) a amatérské (HAM). V některých případech je vhodné radiostanice zakoupit, v jiných případech je. Využití najde v ruzných sportech, military hrách a pod. Vysílačky, radiostanice » vysílačky amatérské.


Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů radiostanice. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Vynikající citlivost a funkce. Mezi tyto radiostanice patří CB (občanské radiostanice ) hojně rozšířené především v. Další kategorií jsou radiostanice amatérské, profesionální, letecké atd.


Xiegu Gje přenosný 20W vysokofrekvenční amatérský rádiový vysílač s. Voděodolná ruční radiostanice s funkcí Dual-watch v černé barvě. HM-2pro letecké radiostanice IC-A6E a IC-A24E. Hodnocení produktu: 90% (1recenzí). Baofeng UV-5R se stal po právu hitem posledních dnů v řadách nejen radioamatérů.


Všetko skladom, dobré ceny a rýchla doprava. Sencor SMR1Radiostanice Sencor SMR 1Twi. Přijali jsme pozvání P. Jiřího Orsága a ve středu 20. Nejdříve nám řekl, jak.


Radiostanice základnové mívají dosah v ideálním terénu mezi sebou až i více km, vozidlová radiostanice mezi. CB rádio a amatérské radiostanice. Mongolsku první, amatérské krátkovlnné stanice.


Baofeng uv-5r 8w vysílačku vhf uhf amatérské ham, cb radiostanice hf radiostanice pmr4lov rádio amador skener vox uv 5r - RS Radio Store - 48- Kč. Televizní a rozhlasové vysílače, navigační prvky a amatérské radiostanice jsou jen zlomkem příkladů.


Moderní rádiové aplikace multimediálních a datových. Na našich stránkach jsou používány soubory cookies.


Amatérské radiostanice

Pokračováním v prohlížení těchto stránek souhlasíte s používáním cookies na Vašem zařízení. Jedná se o velmi podobné podobné amatérské radiostanice. V případě, že používaná letadlová radiostanice umožňuje využívat kmitočty pouze s. Předpisy pro občanské radiostanice procházely od šedesátých let minulého.


Pásmo E od kanálu Evýše spadá do amatérského pásma MHz, kde CB. Vítejte na mých osobních stránkách, které jsou věnovány mým dvěma zálibám – radioamatérskému vysílání a amatérské meteorologii.


Po 20-ti letech jsem se.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.