úterý 30. května 2017

Topcom ohřívač lahví navod

Elektro, které chcete mít. Nakupujte elektroniku od EURONICS. Atraktivní ceny, hustá síť elektroprodejen, osobní odběr na prodejnách zdarma. Můžete ohřát láhev s potravou, udržet ji teplou, nebo před použitím láhev sterilizovat.


Dobrý den, dostala jsem pravděpodobně již starší typ ohřívače lahví LS-B2a není u něj návod na použití. Sice jsem si našla návod k novějšímu typu, ale stejně.


Topcom ohřívač lahví navod

Přečtěte si pečlivě bezpečnostní pokyny a uschovejte tento návod pro případ. Zboží skladem zasíláme. Nemáte někdo návod k použití k tomuto ohřívači a sterilizátoru lahví ? Inzerát byl odebran z oblíbených.


Topcom 3- 3vbílý. Vážení zákazníci, od 16. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Ohřívač lahví TOPCOM 3v1. Spolu s ohřívači nabízíme také stabilizátory dětských lahví a šidítek. Návody a dokumenty ke stažení. Yoomi je nový společník pro všechny maminky. Byli jsme s ním spokojeni, byl velmi praktický i na cesty. Bez va v původním balení s návodem apod.


Dětské jídlo budete mít rychle a spolehlivě ohřáté během. TOPCOM Travel Bottle Warmer 30dětská ohřívačka a sterilizátor na lahve. V návodu informace o max. Jaký je návod k použití ohřívače, který je s funkcí udržování teploty?


Rychlé a jednoduché ohřátí kojenecké lahve. Jeste podrobnejsi info muzu poskytnout dle navodu do. U nás Vám poradíme s výběrem nejlepšího kočárku a jiného zboží pro Vaše miminko.


Topcom ohřívač lahví navod

Provozujeme e-shop a kamennou prodejnu a rádi Vám poradíme i na. Prodám málo využívaný ohřívač lahví a dětských příkrmů TOPCOM. Originální balení včetně návodu. Stiskem spony upevněte ohřívací pásek pevně kolem kojenecké láhve.


Produkt již není v naší nabídce. Vložte láhev do ohřívače bez vody a pootočte otočný ovládací knoflík do polohy.


Po - minutách zkontrolujte teplotu nápoje tak, že nalijete několik kapek.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.