středa 24. května 2017

Nastavení vysílačky

AGC (Automatic Gain Control) -Automatické nastavení citlivosti. A-channel (A- kanal) -Skok o kHz. AM -Amplitudová modulace. Stiskem tlačítka PTT potvrdíte nově nastavený CTCSS podkanál.


Nastavení digitálních DCS kódů (podklanálů). Každý kanál má také k dispozici 83. Nákupem souhlasíte se zpracováním osobních údajů pro účely.


Jak se ale představovat při svém prvním spojení přes PMR vysílačku ? Dobrý den, mohu se zeptat na konkrétní naprogramování. Jak lze prosím na této vysílačce nastavit frekvenci 148na VHF. Popis vkládání frekvencí do přístroje a základního nastavení pro relace.


ODA 0(Vsetín), A Co, 1st Bn, 10th SFG. Ostatní radiostanice nastavené na jiný kód zůstávají uzavřené a pouze signalizují. Radiostanice s odlišným nastavením CTCSS zůstávají v klidu, zatímco jiná.


Každá radiostanice je vybavena vysílačem a. Informace, které naleznete v tomto manuálu vám pomohou nastavit a ovládat přesně vaše zařízení. Profesionální FM vysílačka Baofeng UV-5R.


Prodej, instalace, servis CB vysílaček do vozidel - osobních, nákladních. Uživatel může nastavit. ID jméno až do délky čtyř znaků. Pro druhý kanál musíte nastavit jeho číslo a sub- kód.


Zvolte první kanál ( s nastaveným sub-kódem), který chcete sledovat. Vysílačky jsou zařízení, která umožňují obousměrnou komunikaci na kratší. Vysílačky sada vysílaček, dosah až 7km, nastavení hlasitosti, podsvícený displej. Pevné nastavení pomocí konfiguračního SW jako u profesionálních radiostanic, uživatel nemůže omylem nebo úmyslně změnit nastavení.


Funkce vysílačky ( výběr). Tlačítko CALL (vyzvánění). Stisknutím odešlete vyzváněcí tón do jiných PMR radiostanic. Základní nastavení rádiostanice TYT MD-3a TYT MD-3GPS.


Propojení radiostanice s PC. Ty Motoroly mají nejspíš aktivovaný subtón. Pro pohodlné využívání vysílačky disponují možností nastavení hlasitosti. Dětské vysílačky s vlastnostmi reálných vysílaček pro dospělé.


Jejich hlavní výhoda je skutečný dosah v otevřeném terénu až 3km a mnoho funkcí k nastavení. Vysílačky Motorola XTNi je možné nastavit v programovacím režimu na kanály a kódy obvyklé u PMR vysílaček.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.