čtvrtek 4. května 2017

Ok1ike antény

Ok1ike antény

Na těchto stránkách najdete nejrůznější popisy antén pro KV a VKV amatéry, které jsem pozbíral na internetu. Aby jste nemuseli dlouho hledat, máte. Vícepásmová KV anténa.


Pokaždé nebývá možnost natáhnout antény pro každé pásmo. Anténa pro KV pásma s přizpůsobovacím článkem. Jako antenu pro KV pásma můžeme prakticky požít kus drátu téměř libovolné délky. Její typ a způsob umístění kolikrát rozhoduje.


ANTÉNA ZAČÁTEČNÍKA KV. Zkrácené antény pro pásmo MHz (160m), v Polštině, předpokládám ale, že i tak podstatu problému pochopíte. Coaxial receiving loop. Líbila se mi jednoduchost diskutované antény 4MHz, jenže já bych potřebovat spíše něco pro metry.


Javácký aplet pro snadný a jednoduchý návrh antén typu YAGI-UDA. Tak jsem zapátral, a hele - co říkáte. Připojení antény k rádiu. Jindra Macoun (OK1VR) popisuje na stránkách.


Především přímosměšující. Německy i anglicky ). Sloučení VKV (fm) antén aby hrláli všecky stanice. Jsou prvky upevněny. Funkce prutové antény zůstala zachována.


Tyto stránky jsou věnovány dokumentaci k radioamatérským KV anténám Pouze cesky. Oblíbené: výroba antén. Dvojitá kosočtverečná anténa pro UHF. Konstrukce antény a impedance.


Nejčastěji se experimentuje s anténou, protože ta je levnější než nový přijímač a. V tomto článku najdete několik tipů pro úpravu či stavbu antén a. Ra je úměrný rozměru antény a je typicky velmi. Přídavné vnější antény pro SV, DV a dolní pásma KV.


Při příjmu ve městě je nejvhodnější použít rámovou anténu, vázanou s feritovou. V realizaci antény je zahrnuté následné ověření správnosti. Antény pro malé bezdrátové systémy. Odkazy na radioamatérké stránky dle kategorií (odkazy na stovky antén ). S vhodnou anténou lze poslouchat amatéry, rozhlas, hasiče, letadla, satelity, telefony.


Ok1ike antény

Bastlení z radiotechniky a elektrotechniky. Vypíchnul bych ale nejpodstatnější věc - anténu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.