pátek 12. května 2017

Socrative testy

Review student understanding at the class, individual student, or question-level. Pomocí tlačítka „Manage Quizzes“ z. Po vytvoření testu již můžete na panelu Dashboard spustit kvíz. Po kliknutí na tlačítko Start a Quiz si vyberete test, jaký chcete. Chcete testovat online?


Pokud jste někdy vytvářeli online test v Moodle, můžete mít na využití aktivity tohoto typu mírně skeptický pohled. Příprava testových otázek je. Jednoduchý a perfektní nástroj pro testování znalostí našich žáků.


Socrative testy

Kapitola vám zabere přibližně minut. V této kapitole si představíme velmi kvalitní a multiplatformní webovou aplikaci. Get instant insight into student learning. Socrative pracuje na klasickém webovém rozhraní.


Socrative testy

Návod ako použiť aplikáciu na tvorbu testov a testovanie prostredníctvom tabletov. Manuál bol vytvorený pre. Nástroj pro vytváření testů několika druhů. Testy mají tři druhy otázek - výběr.


ZŠ s MŠ Pionierska Brezno, Výučbový systém SOCRATIVE. Po zvolení typu hodnotenia a priebehu testu vyberte START. Je aplikace pro rychlou tvorbu on-line testů, která vám umožní zkoušet a testovat své studenty skutečně v reálném čase.


ExScanner – Free Multiple Choice Test Grader. Těší se vaši žáci na testy ? Pak již dostanete na výběr z několika testů, jejichž řešení spočívá ve výběru z několika možností nebo doplňování. Ve vyhodnocení jsou.


Vytvářejte a opravujte testy a písemky chytře a jednoduše. These reviews are very helpful in understanding what type of questions will be asked during my test.


MIT (Massachusetts Institute of Technology). Nebaví vás neustálé opravování písemek a testů ? Klávesnica význam kláves. Použitie jednotlivých kláves.


Predmet: Informatika Ročník: 5. Klubal při testování v matematice. Podívejte se na výběr zajímavých postřechů a odkaz s podrobným návodem. Pro použití hlasovacího.


Rychlý návod pro přípravu testu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.