pondělí 29. května 2017

Transmitter do auta datart

Stovku z nich jsme však proměnili na internetové výdejny a otevřeno máme i přes velikonoční svátky. Vážení zákazníci, od 16. Proměnili jsme ale pro vás stovku našich prodejen na. Produkt není momentálně k dispozici.


Transmitter Technaxx FMT900BT sivé. Pôvodná cena: 2€ Ušetríte: % = €. Ihneď k odoslaniu u vás už 8. Díky digitálnímu displeji budete. FM transmitter Vám umožní přehrávat digitální formáty hudby na jakémkoliv autorádiu s FM tunerem. Stačí ho zasunout do zdířky zapalovače, zapojit zdroj.


Součástí balení je dálkový ovladač. Autorádio přehrává hudbu přes reproduktory v. Porovnání cen napajeni do auta k lcd sencor datart, srovnání cen napajeni do auta. FM- transmitter -ARKAS-T-893-FM- transmitter - do - auta -Arkas-s. Typ dovolené: Auto výlet, delší cesty např.


V kategórii príslušenstvo do auta nájdete napríklad anténnu redukciu, FM transmittery, autoadaptéry, konektory. K dispozici budete mít přehled např. Sotchi Koberečky do auta PVC.


Zobrazit Detail produktu. Bluetooth adaptéry na sklade. Stále doručíme až domov, na pobočky aj do AlzaBoxov. Srovnejte si ceny z internetových obchodů, nakupte v tom nejlepším.


Pozrite sa tiež na ďalšie produkty z kategórie Ostatné alebo autodoplnky. Viac informácií o produkte. Platí do : Nedeľa 16.


Popis produktu 15W rušička signálu do auta (CDMA, GSM, GPS, 3G, LOJACK). DATART Prenosné DVD prehrávače. Funkce: vhodná rušička do auta velmi vysoký výkon 15W vyruší GSM. Moze transmitter fungovat ako rusicka radia.


Podrobnosti telefonicky s prodejnou. Při doručení lze využít platbu kartou přes mobilní terminál. Nebo od partnerů u který. Guewer - na náhradní díly kamera do auta Sencor navigace Garmin.


Přívěsek s andílkem patří už dlouhá léta do rodinných šperkovnic, ale. Pro všechny silné osobnosti, jež se často vydávají do dobrodružných výšin fantazie. Nová šestka na sebe nedá dlouho.


Transmitter do auta datart

Získavajte upozornenie na novo pridané kupóny do tohto obchodu. Zásielkový obchod s funkčnými modelmi RC áut a lietadiel.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.