čtvrtek 25. května 2017

Ifttt česky

S technologiemi IFTTT a Home Connect si můžete vytvořit své vlastní osobní aplikace pro svou domácnost – a ušetřit tak čas a zbytečné kroky. Téma IFTTT nás zajímá stejně jako vás, připravili jsme k němu už řadu zajímavých článků.


Tak to vyzkoušejte český Integromat. Co je to IFTTT (If This Then That)? Může cloudová služba v aplikaci sloužit jako spolehlivý. Bleskovkysmartmania.


Službu IFTTT jistě zná každý, kdo se někdy pouštěl do automatizace ať už chytré domácnosti, tak třeba rutinních činností spojených s chytrým. IFTTT má svůj původ na počítačích a pomohlo z velké části automatizaci. IFTTT však dorazilo zadarmo oficiálně i na Android a právě na této.


If This Then That, tedy „Pokud toto, pak tamto“, je bezplatná webová platforma a zároveň aplikace pro iOS nebo Androi. Mobilní aplikace IFTTT pro Android se včera dočkala aktualizace na verzi 3. Vybereme možnost "Say a simple phrase", tedy "Vyslovte jednoduchou frázi".


Je to anglická zkratka "If This, Then That", česky “Pokud se něco stane, pak. Po třech hodinách, které byly zaměřeny na praktické využití služeb IFTTT a Zapier jsem věděl, že chci napsat tento článek. IFTTT, zkratka pro IF This Then That (Když tohle tak toto), je volně dostupná webová služba, která učiní váš domov chytřejším vytvořením. Všechna práva vyhrazena.


Její název je zkratka pro „If this, then that“ (Pokud se stane toto, pak se stane toto.) Pokud například řeknete. Jedná se o zkratku anglických slov. Volně přeloženo do češtiny „Když nastane toto, potom udělej tamto“. Díky IFTTT propojíš Playground a různé appky, které používáš.


A to už je dost cool. Aplikace je podporována v českém jazyce. Díky extrémně nízké spotřebě 10uA v pohotovostním módu vydrží senzor na jednu baterii až roky v provozu.


Ifttt česky

IFTTT je totiž online služba, která propojuje akci a reakci. Stavebniny › Elektroinstalační materiál › Zásuvkyzasuvky.


Jak ovládat chytré Sonoff vypínače v závislosti na počasí ( IFTTT ). K otestování platformy IFTTT nepotřebujete nic a vše je zdarma. Osobní odběr Česká pošta - Balík Do Balíkovny Česká pošta - Balík na poštu Česká Pošta - Balík do ruky. Kč - ‎Skladem Používání platformy IFTTT - tomtom support cz. Integrace služby IFTTT umožní zařízením TomTom GO Premium a TomTom GO Premium X připojit se k vašim zařízením v domácnosti, využívat virtuální.


Ifttt česky

Přečtěte si o tématu IFTTT. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu, připravili jsme seznam článků souvisejících s tématem IFTTT, které hledáte. Kanál HP Print If This Then That ( IFTTT ) byl ukončen k 17.


Své oblíbené úlohy služby IFTTT můžete nahradit následujícími úlohami z nabídky softwarových řešení HP. Kontroluje RSS feed s mimořádnostmi Českých drah, pokud se objeví text 22 pošle SMS zprávu. Na čí straně je problém jasné není, ale obvyklé odpojit v Pinterestu IFTTT a poté ho znovu připojit tentokrát řešením není. Takže vám nefunguje napojení z. Nadpis článku překládá do Češtiny název oblíbené služby pro užitečné IT hacky.


IFTTT (čtěte jako „gift“ bez „g“) je zkratka anglického „If This Then That“.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.