úterý 19. listopadu 2019

Jabra talk 5

Find all product guides, resources and FAQs. Handsfree sada funguje bezdrátově zásluhou Bluetooth 2. Jabra Talk vám v tom pomůže. Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství.


Jabra talk 5

Turn on Location History to track places you visit. Kvalitní bezdrátový headset pro mobilní telefony, připojení přes bluetooth 2. Uchycení za ucho či pomocí gelového nástavce.


Mají dynamický reproduktor. Doba hovoru, 6min. Pohotovostní doba, 2hod. Integrovaná baterie je schopna poskytnout až hodin hovoru. Pôvodná cena: 4Kč Ušetříte: % = 1Kč. Ihned k odeslání u vás již 31. This video is in English. Stačí propojit mobil s headsetem pomocí. Přidat svou zkušenost. Headset je nabitý užitečnými funkcemi. Nabízí možnost na jedno nabití zvládnout hodin hovoru a až dní v pohotovostním. Populární slevy › Elektro › Audio video3.


A to se podle nás vyplatí. Váš současný stav: Neprodávejte moje osobní údaje. Nutné, Preferenční, Statistické.


Model Talk vám umožní čisté hovory s vysoce kvalitním mikrofonem a reproduktorem. Díky výdrži baterie až hodin pro volání a až dní v pohotovostním. Kód: Kód produktu: QQ6-317.


Jabra talk 5

Připojení, Bluetooth. Hands Free - mono, frekvenční rozsah 300Hz-3. Bluetooth headset s mikrofonem jsou praktickou a stále oblíbenější pomůckou.


Využijete je nejen během řízení, ale i při běžných činnostech, při kterých. Simply designe easy to use, and engineered for optimum call quality, this headset is the perfect. Tenhle kousek už si ode mě bohužel nekoupíte. Ale nic není ztraceno.


Můžete mi zde zadat svou. Big Shopping Days Sale Starts inhrs : mins : secs. Be the first to Review this.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.