čtvrtek 14. listopadu 2019

Obd diagnostika

Veškeré informace o produktu. Vhodné příslušenství. Hodnocení: - ‎2hlasů - ‎4300 Kč - ‎Předobjednávka Inzeráty obd diagnostika - Bazar a inzerce zdarma - Sbazar. Vyberte si co potřebujete z aktuálních inzerátů obd diagnostika.


Obd diagnostika

Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém. Palubní diagnostika OBD je hromadný název norem, které vznikly za účelem sjednotit kontrolu chodu, spalování motoru a emisní normy na. Profesionální přístroj pro vozy s diagnostikou OBDII (EOBD) včetně vozidel s CAN.


Standardy: ELM 3( ELM3), OBD II diagnostika, OBD scan tool, KWP. Vybírejte z inzerátů. Prodejte snadno a rychle na Bazoši. Přes půl milionů uživatelů za den.


Najděte co potřebujete ve Vaší. Přečtěte si kdykoliv sami chybové kódy vašeho auta s touto diagnostikou a ušetřete za základní diagnostiku v autoservisu. Hlavní vlastnosti a funkce: diagnostika. VAG-COM podporuje kromě VŠECH vozidel koncenru VW také vozidla všech ostatních značek využívajících normu OBD.


Chci si pořídit diagnostiku ELM3Bluetooth OBD,máte s ní někdo zkušenost? Aplikace asi Torgue Pro je zatím favorit,případně jestli víte o jiné,která je ale v. V tomto díle se podíváme na diagnostiku vašeho stávajícího vozu. Nahráno uživatelem ViaExplore ELM 3pro OBD II s bluetooth pro Android - Diags. Univerzální bezdrátová diagnostika ELM3pro OBDs bluetooth pro základní diagnostiku vozidla (respektive motoru), vhodná zejména pro domácí použití.


Obd diagnostika

Eshop OBDdiagnostika vám nabízí vše co slouží pro komunikaci s vozidly. Máme autodiagnostická zařízení, jak pro profesionály, menší servisy, tak i pro. Mini diagnostika na mobilní zařízení SXbluetooh, bílá, android – SX OBD aplikace.


Toto sjednocení začalo. Redukce se jednoduše připojí do OBDkabelu a dále do vozu.


Cena je pouze zlomkem cen továrních OBD Diagnostik, takže si jej mohou dovolit jak jednotlivci, tak malé servisy. Softwarové aktualizace jsou nabízeny. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. OBD -II najdete a porovnáte na Srovnanicen. Systém palubní diagnostiky OBD (On-Board-Diagnostics) první generace, vznikl v USA jako jedno z dalších opatření, kterým Kalifornský úřad pro čistotu.


Pomocí U5můžete snadno a. Charakteristika přístroje: Supermoderní bezdrátová verze populárního diagnostického adaptéru s rozhraním Bluetooth. Tuto diagnostiku je možné připojit, jak k.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.