středa 6. listopadu 2019

Vysílačky s headsetem

Kombinace mikrofonu a reproduktoru s regulací hlasitosti a výstupem pro headset s konektorem stupňů. Reproduktor s mikrofonem Alan MA 26-L. Vysílačky GoGEN Maxipes Fík. S-metr, možnost připojení headsetu nebo PTT tlačítka.


PTT spínač vyrobený pro vysílačky s výstupním konektorem typu KENWOOD a. Taktický headset typu Bowman vyrobený firmou Big Dragon. Radiostanice ( vysílačky ) PMR nakoupíte u odborníka na Radiostanice ( vysílačky ) PMR - puhy. Náhradní headset do helmy HS-400B - třmenový mikrofon.


Sluchátko je určené pro vysílačky. Internetový prodej airsoft zbraní. Náš armyshop nabízí military výbavu a vše pro airsoft, armádní oblečení, outdoorové vybavení. Headsety a interkomy pro motorky.


Vysílačky s headsetem

DPH Security headset s transparentním zvukovodem, PTT tlačítko na mikrofonu. Stojánek s autoadaptérem 12V. Chtěl bych sehnat vysílačku s dostupným headsetem do přilby.


Intercom nechci kvůli malému dosahu. Kabel pro připojení vysílačky k PTT tlačítku typu COPS nebo mikrofonu Emerson.


Potřebujete se svým parťákem nebo kamarády intenzivně komunikovat na delší vzdálenost v terénu nebo v rámci sportovní či kulturní akce ? Motorola velká náhlavní mono souprava pro vysílačky TLKR. PMR, které lze připojit k jakémukoliv Bluetooth headsetu přes Bluetooth. Bezdrátový headset EP900w zabezpečí provoz na celou 8-hodinovou pracovní. Popis: Interkom na motorku pro dva.


Vysílačky s headsetem

Profesionální sluchátka s vestavěným mikrofonem PTT spínačem. Volitelné tlačítko PTT 2. Head set pro vysílačky COBRA- MT525. Praktický LCD displej, pět vyzváněcích tónů, je konektor na připojení headsetu.


Pružný kabel je vystužen kevlarem a zachovává si své vlastnosti jak při nízkých, tak i vysokých teplotách. SH Electronico Store - 7-Kč.


STŘÍHACÍ STROJKY, VYSÍLAČKY, VYSAVAČE, LAPAČE HMYZU. Vstup pro volitelný headset. Stylové, odolné a plně vybavené vysílačky Tjsou ideálním způsobem, jak zůstat ve spojení s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.