čtvrtek 28. listopadu 2019

Jak nastavit nfc

V zařízení otevřete aplikaci Nastavení. Jaké banky platby podporují? Přehled veškerých bank. Telefon musí podporovat službu NFC. V poslední řadě pak. Dárková karta a věrnostní. Jak aktivovat službu. Jděte do systémového nastavení. V sekci Sítě klepněte na poslední možnost Více. Pokud váš telefon podporuje. Tip: Češi milují mobilní bankovnictví, polovina má. Zkontrolujte nastavení vašeho mobilního telefonu, zda je zapnutá funkce NFC.


Pro platby do 5Kč stačí mobil probudit a přiložit k bezkontaktnímu terminálu. Platby fungují i bez signálu. Potřebujete k nim jen telefon s androidem 4. Náš článek vám odkryje tajemství.


Nezapomeňte před platbou nastavit RaiPay jako výchozí aplikaci pro platby. Můžete si však na internetu prostě jen vyhledat. NFC a aplikaci My Air. Plaťte mobilem stejně jako svou bezkontaktní kartou nebo platební nálepkou.


Jak nastavit nfc

Stačí, když nám napíšete, jak byste si to představovali. Každý píše o tom jak.


Chcete-li získat podrobnější informace, nahlédněte do návodu k. Mám tam povoleno použití spuštěné aplikace, ale přesto při pípnutí na validatoru v metru se mobil furt snaží zaplatit. Platit navíc můžete i staršími modely iPhonů, které nemají nejnovější. Zapnutí nebo vypnutí NFC. Z Domovské obrazovky přejeďte prstem nahoru a poté vyhledejte a klepněte na Nastavení.


Klepněte na položku Další a potom. Mobil přikládejte k terminálu zadní částí telefonu a chvíli ho přidržte. Povolte Android Beam v Nastavení > Připojená. Musí se nastavit, která je jako hlavní (nebo první, nebo jak to tam je).


Jak nastavit nfc

Budete automaticky přesměrováni na stránku, kde si můžete nastavit heslo nové.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.